- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #393 üzenetére
A gond ott van, hogy Deer
És ez már ezerszer el lett mondvaNem a mennyiség, a minőség az elsődleges. Nekem meg volt egy öreg 420W-os Chieftekem, ráraktam pár vinyót, AM3 lapot, X2 240 kétmagosat és egy 4850, és néha elindult, néha nem. A te logikád alapján gondolom vettél volna egy 500-as tápot - de fölöslegesen, egyszerűen csak öreg volt, beraktam alá egy 250W-os (!!) FSP tápot, és eleve gond nélkül elindult mindig, benchmarkok is futottak. Természetesen nem hosszútávon volt benne, csak szükségmegoldásnak, de jól szemlélteti, amit mondani akarunk. Emellett fontos, hogy hány ág van, mennyire terhelhetők, a hatásfok sem mindegy, stb.
A tápodnak az volt a baja, hogy Deer, nem az, hogy 300W.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest