Hirdetés
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Beruháztam tegnap egy ilyen gépecskébe 70e forintért szintén.
Öcsém fogja főként használni a masinát, wlanos telefont helyett kapta, szerintem sokkal jobban járt ezzel mint egy nokia n95-ös telóval pl

Nekem egyébként egy MSI Windem van saját részre, hordozásra 6 cellás akkuval és 2 giga rammal + egy fusi 15,4-es core2+ati noti, sokan szidják a fusit de nekem eddig szerencsére nem volt gondom vele.
Árban is nagy a szakadék a két netbook között és a valóságban is, kicsi a fusi kijelzője, a bill is elég fura, az egér is szokatlan, az express card foglalat nem rossz de inkább még egy usb jobb lett volna, a súlya rendben van és alap akkuval is 3 órát írt ki üzemidőnek, sebessége egyébként rendben van, aranyos gép és jó a + fedlap is bár egy táska többet ért volna hozzá. A kijelzőt kár, hogy nem lehet jobban dönteni, a windhez szokva mindig le akarom törni róla... A Ledeket sem vitték túlzásba, töltés, bekapcs, wlan... winden azért több van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest