- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IamSociopath #425 üzenetére
Jól hangzik. Opnsense alternatívát még nem néztem erre. Egy gyors keresés után úgy látom van bőven tapasztalat a témában, szóval van mit átnézni.
A pi-hole több mint 124000 domaint tartalmaz most. De azért itt is van hová fejlődni... Egyelőre elégedett vagyok vele. Átlagban a lekérések 10%-át blokkolja.
Nekem egyelőre az a jelenség volt zavaró, hogy timeoutra futott néhány blokkolás és addig várt a böngésző... De ublock origin kiegészítéssel nincs ilyen gond.
-
válasz
IamSociopath #422 üzenetére
Ezt a pfblockerng-t nem ismerem, milyen alapon szűr? Nemrég egy pi-hole-t állítottam be saját DNS szervernek. Az sem rossz...
-
Brogyi
őstag
válasz
IamSociopath #420 üzenetére
Megnéztem ezt a OPNsense-t. Nekem nem tetszik a grafikája, de az olvasott összehasonlító tesztben a cikk írójának határozottan tetszett. Sajnos akkor fura izlésem van. Hétvégén fel fogom rakni a vasra. Nekem is kis procim van, és nem szándékozom újat venni. Így meg kell barátkoznom vele. A motor ua. a szolgáltatás nagyon hasonló. Kell egy kis idő mire megbarátkozom vele. VM-ben kipróbáltam, de mire elindult kezdett elmenni a kedvem. Természetesen a VM egy bizonyos file-t tud használni ami nem a fő oldalról töltethető.
Na, és persze még kellett rátelepíteni egy os-vmware pkg-t. Egy dashboard-os kép érdekes lenne azzal az 1gigával. -
F34R
nagyúr
válasz
IamSociopath #365 üzenetére
Nekem most van ilyen kis gepem... nem tuzfalnak hasznalva csak torrentre, joval kevesebb sebesseggel, majdnem 30-40% cpu kihasznaltsag ugy hogy csak sima X nelkuli linux van rajta.
Passthrough atviszi a sebesseget, de ha ezzel akarsz torrentezni akkor nem biztos hogy elegendo lesz. -
Brogyi
őstag
válasz
IamSociopath #367 üzenetére
Olcsó, de tisztába kell lenned akkor mire képes. Egy biztos, hogy 30 000Ft-os kész router-okat fog megenni.
10-ért jó vétel ha meg tudsz alkudni magaddal. -
Brogyi
őstag
válasz
IamSociopath #365 üzenetére
Ha venni akarod akkor most felejtsd el. Ha meg van, akkor próbálgasd.
Szóval ha pénzt adsz ki akkor nézd meg [ezt.]
A PPPOe is szépen terhel azt mondják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest