Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Socket AM5
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
jaki131313 #419 üzenetére
Későn látom. Ha teheted ne építs j1800 és j1900 ra pfsense es rendszert, vagy térj át majd opnsense-re. A következő verzió már nem fogja támogatni azokat a processzorokat amelyekben nincs hardveres AES-NI.
Sajnos későn vettem észre én is ezt a dolgot és egy celeron 1037u val raktam össze a rendszert. (hasit egyébként vele mint az állat 117 megával szedek torrenten "ubuntu linuxot"60% os cpu loaddal)
Még nagyjából van benne 1 év, addig jönnek majd a biztonsági frissítések a 2.4.X re. Aztán majd nézek valami mást.1. Majd újra ki kell osztanod a csatolókat, LAN WAN stb, mert más driverrel megy. Mások lesznek az azonosítói. Egyébként egészségesebb lenne újratelepíteni, nem nagy cucc az.
2. A plexes dologhoz ha még nem sikerült megoldani kéne még pár infó. Fixipvel nem próbáltad? A pfblocker valamelyik szabálya nem tiltja esetleg? Ha fix szervert csinálsz nem a legjobb az upnp egyébként. A pfblocker egy transparentproxy gyakorlatilag ahol a szűrés végbemegy, lehet az upnp nem tudja magát átküzdeni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest