Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
válasz
IamSociopath #420 üzenetére
Megnéztem ezt a OPNsense-t. Nekem nem tetszik a grafikája, de az olvasott összehasonlító tesztben a cikk írójának határozottan tetszett. Sajnos akkor fura izlésem van. Hétvégén fel fogom rakni a vasra. Nekem is kis procim van, és nem szándékozom újat venni. Így meg kell barátkoznom vele. A motor ua. a szolgáltatás nagyon hasonló. Kell egy kis idő mire megbarátkozom vele. VM-ben kipróbáltam, de mire elindult kezdett elmenni a kedvem. Természetesen a VM egy bizonyos file-t tud használni ami nem a fő oldalról töltethető.
Na, és persze még kellett rátelepíteni egy os-vmware pkg-t. Egy dashboard-os kép érdekes lenne azzal az 1gigával.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- Bontatlan ANYCUBIC-ARTILLERY PLA Filamentek 1Kg. 1.75mm
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest