- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
jackassman #276 üzenetére
Amíg nem voltam benne biztos, hogy melyik rendszert használjam addig a gugliban fellelhető külföldi teszteket, összehasonlításokat, meg fórumokat nézegettem.
Amikor már tuti volt hogy nekem ez a rendszer kell, akkor jöttek a hardveres témák, hogy mi lenne az optimális, legkisebb méretben összerakható, de elegendő tartalékkal rendelkező hardver, rengeteg információ van a hivatalos fórumon, meg két webshopban nézelődtem(1,2), ahol kiszemeltem a nekem tetsző dolgokat, aztán utánuk néztem a fórumon, hogy milyen tapasztalatok vannak, szerencsére elég sok volt, és fel voltak tüntetve az esetleges hibák is(vga driver bug), valamint megoldások.
Volt pár hasonló írás, amiket el is mentettem, (1, 2) ezek a cikkhez hasonlóan elmélettől a kivitelezésig végigvezetik a folyamatot.Legnagyobb segítségemre a külföldi fórumokon folytatott hosszas eszmecserék voltak, rengeteg tapasztalat összegyűlik ilyen helyeken, és jobbnál jobb alternatívákkal bombázzák egymást, csak sodródni kell az árral..
A kitartó előkészületnek mindig megvan az eredményeAzóta kicseréltettem a T-s routert, és megoldódtak a random szakadások, teljesen stabilan le/föl max minden, öröm és boldogság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest