- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
válasz
Bathalsar #348 üzenetére
Nekem lehet, hogy másképp jár az eszem.
Ha már van a LAN-on egy switch akkor miért nem oda dugod be a wifi AP-t? Mivel azt akarod hogy lássák egymást egy IP range kell.
Annak nem sok értelme van az én szempontból, hogy két külön IP range de azért lássák is egymást. Ahhoz bridge kell. Csak nem 255-nél nagyobb user tömeg van?
Hát pedig ott van a megoldás a youtube-on. Nekem 4 LAN van, és ment, de visszatértem a gyökerekhez az 1 LAN + switch. A belső forgalom nem terheli a pfsense-t. Ráadásul nekem így megy a port nyitogatás.
Mindegy, majd megkeresem a linket a 3 LAN bridge-hez.
A két IP range-t akkor alkalmazzák ha nem akarják látni egymást, vagy többen vannak mit 255 ( én így tudom).
Valami nekem nem gömbölyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Automata kávégépek
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest