Hirdetés
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Félkörpanorámás Thermaltake ház, ezúttal faberakással
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Serricon #339 üzenetére
Hol szerezted be a mostani lapot ?
Ha több alhálózat, az megoldható egy kábelen is vlan segítségével, csak egy managelhető switch kell hozzá.Épp most csináltam próbából egy olyan vlan-t ami le van választva az egész hálóról, igaz kicsit kellet mászkálni a pfsense menűjében, de meglett !
Amúgy jobb is ha vlan on használjuk, mert ha még be is jönnének a pfsenséhez nem férnek hozzá (külön manage portot feltételezve a routeren, és a megfelelő szabályokat
Most épp 420 / 203 at mértem a pfsensen keresztül
feltöltésnél, speed test , 100 % ot jelzett a procira.Amúgy az a döbbenet, hogy a gyors PPPOE kapcsolatokat 500 és 1000 a legtöbb eszköz képtelen kezelni.
Még nagyválallati hardweres tűzfalak is csak max 100 Mbit környékén és elfogy a processzor belőlük, itt akár milliós eszközök is lehetnek.Gyakorlatilag csak a UBIQUITI EdgeRouter™ Lite és pro (HW nat bekapcsolása után), azokat nem néztem, amig nem tudnak vlan-t kezelni, mert azt gondolom, hogy ez alap egy valamire való eszköztől.
Az a baj, ezzek a PPPOE vel, hogy lassú dsl kapcsolathoz találták ki őket.
Nem tudom, hogy az optika hálózatokon miért nem tud menni DHCP vel, mindenkinek az életét megkönnyítenék a szolgáltatók.Dedikált HW ert hol, és mennyiért lehet venni a pfsense alá, érdemes-e ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Xiaomi Robot Vacuum E10 EU / BHR6783EU Robotporszívó
- Új Bluetti Elite 100 V2 power station hordozható aksi állomás 1800W
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest