Hirdetés
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Dell notebook topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Persze, ezért is írtam, hogy van akinek tökéletes, az általad felvázolt esetekben valóban jobb az ion, csak azt mondtam, hogy külön külön vannak jobb alternatívák is, de mindent bele alapon nagyon jó választás, de szerintem túlárazott.
Nekem is miniITX-em van 780G-vel, alulfeszelt sempronnal (1gh, 0,96V, 11watt) prociventi nélkül, csak házventi van 1db, hálistennek az sem melegszik, és egy 75w-os picopsu-val üzemel, tokkal vonóval,és néha beröffentem rajta a Trackmania nationt is.
DE többet fogyaszt mint egy ionos lap ez tény.Van egy d945SEJT Mini-itx lapom, az viszont feleannyit fogyaszt mint az ION, az is tény és nem melegszik, ami a 4 winyó mellet (NASként üzemel) nem hátrány. Ez is elmegy a beépített SEJT 60wattos tápjáról, igaz két hdd benne 2,5"-os.
Én is akartam IONos lapot, nem sok hiányzott, hogy megvegyem, és egy remek konstrukciónak tartom.
Mint láthatod nagy miniITX fan vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RAM topik
- Dell notebook topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DE többet fogyaszt mint egy ionos lap ez tény.