- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
A Macho 90 még csakcsak, de az SB-E erősen túlzás méretben ITXhez
-
Móci
addikt
A Macho 90 nagyon tetszik, viszont ha 120 mm lenne a magassága, akkor lenne az én szememben tökéletes.
-
Dominó85
addikt
-
Olipapa
tag
Mi a baj a slim ventikkel? Az én hűtőmön is slim ventik vannak, h beférjenek mellé mind a 4 slotba a magas profilú RAM-ok, és egy hangjuk sincs (2 X Scythe Slip Stream 120 mm Slim 1200RPM) + van még egy ugyanilyen a ház oldalán csak az 800RPM-es, mert a VGA szélessége miatt oda sem fért be a normál 25mm vastag venti. De az Antec táp ventilátora hangosabb mint ez a 3 slim venti együttvéve :S
-
Olipapa
tag
Jónak tűnnek. Végre elkezdtek miniITX rendszerekhez is normális hűtőket gyártani.
-
kromatika
veterán
Bejövősek.Mindíg is szerettem a Thermalright hűtőket.
-
shiftac
aktív tag
Cépek
-
törölt tag
Arra a sűrű bordára pl pont nem lesz jó az S12. P12 kellett volna rá inkább. Vagy TY-140 és utódai, de a normális 25mm vastagok valamelyike. Megúsztad volna fele annyiból, mint a Noctua-t, és még jobban is jártál volna teljesítményben is. Vékony ventilátorok között kb egyetlen említésre méltó sincs.
Hírhez: Jók ezek a coolerek valamire. Így lesz a miniITX-ből maxiITX.
-
Potzee
addikt
A Macho 90 a Scythe Ninja Mini nyomdokaiba lépett, de még 20 mm-t zsugorodhatott volna...
A 115 mm magas Ninja Mini 92 mm-es ventivel még mindig az egyik legjobb HTPC cooler!Thermalright Silver Arrow ITX
Érdekes, de bejövős! Ime, egy teszt! -
Ispy
veterán
Nem tudom, nekem hangosak ezek a thermalright hűtők, szóval azt biztos cserélném rajta.
-
watador600
senior tag
Az itx-es az nagyon bejövős
-
marquuard
veterán
Hatékonynak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Macho 90 és a Silver Arrow ITX kisebb méretben próbál maradandót alkotni.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GTA VI
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- gerner1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest