- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz #65675776 #26 üzenetére
Megjött a venti és a dobozon 160mm van feltüntetve, miközben tényleg 152mm széles
160mm átlósan a csavar lyukai között van, de az meg nem tudom miért is fontos
Egyébként megnéztem és be fog férni, simán marad a két szélénél még 1 mm
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
A Macho 90 még csakcsak, de az SB-E erősen túlzás méretben ITXhez
-
Móci
addikt
A Macho 90 nagyon tetszik, viszont ha 120 mm lenne a magassága, akkor lenne az én szememben tökéletes.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Dominó85
addikt
Miért halk, mert Scythe. Röviden és tömören. Én sokáig Scythe párti voltam, de amióta Akasa Viper-eim vannak mást nem kívánok egyelőre magamnak. 330-1770RPM között tudom az Akasákat szabályozni a Scythe KazeMaster-vel és bizony 1200RPM-ig hangtalanok HAF-XB kuckóban.
* Péter - 06302461862 *
-
Olipapa
tag
Mi a baj a slim ventikkel? Az én hűtőmön is slim ventik vannak, h beférjenek mellé mind a 4 slotba a magas profilú RAM-ok, és egy hangjuk sincs (2 X Scythe Slip Stream 120 mm Slim 1200RPM) + van még egy ugyanilyen a ház oldalán csak az 800RPM-es, mert a VGA szélessége miatt oda sem fért be a normál 25mm vastag venti. De az Antec táp ventilátora hangosabb mint ez a 3 slim venti együttvéve :S
-
Olipapa
tag
Jónak tűnnek. Végre elkezdtek miniITX rendszerekhez is normális hűtőket gyártani.
-
kromatika
veterán
Bejövősek.Mindíg is szerettem a Thermalright hűtőket.
-
shiftac
aktív tag
Cépek
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
törölt tag
Arra a sűrű bordára pl pont nem lesz jó az S12. P12 kellett volna rá inkább. Vagy TY-140 és utódai, de a normális 25mm vastagok valamelyike. Megúsztad volna fele annyiból, mint a Noctua-t, és még jobban is jártál volna teljesítményben is. Vékony ventilátorok között kb egyetlen említésre méltó sincs.
Hírhez: Jók ezek a coolerek valamire. Így lesz a miniITX-ből maxiITX.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Igen, most AXP-200 Muscle van a gépembe, de mivel mellettem van az asztalon 700RPM-en is zavar a hangja. Spec szerint 21 dBA min fordulaton, mint ez is, 1000 fölött meg már olyan, mint egy felszálló repülőgép.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Potzee
addikt
A Macho 90 a Scythe Ninja Mini nyomdokaiba lépett, de még 20 mm-t zsugorodhatott volna...
A 115 mm magas Ninja Mini 92 mm-es ventivel még mindig az egyik legjobb HTPC cooler!Thermalright Silver Arrow ITX
Érdekes, de bejövős! Ime, egy teszt!PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Ispy
veterán
Nem tudom, nekem hangosak ezek a thermalright hűtők, szóval azt biztos cserélném rajta.
-
watador600
senior tag
Az itx-es az nagyon bejövős
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
marquuard
veterán
Hatékonynak tűnik.
PSN ID: marquuard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés