Hirdetés
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
-
apatyas
Korrektor
Vélhetően egy fiókkal egyszerre csak egy helyen lehet játszani, kivéve ha közben offline állapotba kerül. Ezt mondjuk le tudom tesztelni, pill.
Egyszer elindítottam a játékot. Aztán becsuktam teljesen. Kihúztam a lan kábelt, elindítottam a játékot (bedrock), beléptem a saját mentésembe és megy. -
Amur
addikt
gépre vedd meg a java verziót.
Ne mismásoljatok tört verziókkal.
Nem akkora összeg mint amennyit ér, a topicban jó páran elértünk már vele annyi ezer óra játékidőt ami gömb fagyiból is sok egyszerre.
Value nagyon.
mc buy 24eur
24 euro most ha jól nézem. Ez még mindig 10k alatti összeg, egy olyan játékért amihez annyi mod lézetik mint talán soha egyik játékhoz sem. komplett modpackeket tudsz számtalan launcherből letölteni hozzá. Ha akarsz automatizálhatsz mindent, űrakétákat atomerőművet építhetsz benne, a kreativítás határtalan, akárcsak a játéktér.
Nálunk az évek alatt 3 kópia is lett már vásárolva, és a legkisebb gyerek aki még csak 2,5 éves, is fog kapni ha eléri a gamer kort.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest