- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
-
apatyas
Korrektor
Vélhetően egy fiókkal egyszerre csak egy helyen lehet játszani, kivéve ha közben offline állapotba kerül. Ezt mondjuk le tudom tesztelni, pill.
Egyszer elindítottam a játékot. Aztán becsuktam teljesen. Kihúztam a lan kábelt, elindítottam a játékot (bedrock), beléptem a saját mentésembe és megy. -
Amur
addikt
gépre vedd meg a java verziót.
Ne mismásoljatok tört verziókkal.
Nem akkora összeg mint amennyit ér, a topicban jó páran elértünk már vele annyi ezer óra játékidőt ami gömb fagyiból is sok egyszerre.
Value nagyon.
mc buy 24eur
24 euro most ha jól nézem. Ez még mindig 10k alatti összeg, egy olyan játékért amihez annyi mod lézetik mint talán soha egyik játékhoz sem. komplett modpackeket tudsz számtalan launcherből letölteni hozzá. Ha akarsz automatizálhatsz mindent, űrakétákat atomerőművet építhetsz benne, a kreativítás határtalan, akárcsak a játéktér.
Nálunk az évek alatt 3 kópia is lett már vásárolva, és a legkisebb gyerek aki még csak 2,5 éves, is fog kapni ha eléri a gamer kort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged