-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
Ja és szerintetek melyik a legjobb Skyblock szerver ?
-
ssgk
aktív tag
Sziasztok.
Ha egy régebbi világot szeretnék (pl 1.8) a legfrissebbel játszani az generálhat bugokat ? (Világ konvertálásával") ?
Valamint : ha az a világ nem tiszta Minecraft volt hanem valami crackelt de most eredetiben akarom megnyitni az működni fog ? -
haverkulum
aktív tag
Megvolt a gépek átköltöztetése a nappaliban, már újra elérhető mindkét minecraft szerver
Most már asszonypajtás is jobban viseli, mert nem a nappali közepén van a két gép egy hatalmas kábelkupac közepén
-
törölt tag
A lily pad ha le van téve a vízre akkor kidob a játék, de nem omlik össze. Visszalépés után szerencsére ott van a vízen, úgyhogy lehet a tavat díszíteni csak kicsit lassabban.
A Twilight lily padekkel is csinálja. Csónakkal nem.
A lily padek amúgy brekegnek, legjobb fícsör a világon. -
janos1988
addikt
Stone block 2 modpack.
A mighty ender chickent nem tudjátok esetleg, hogy hogyan lehet megölni? Hardon szoktam játszani de szerintem még normálon is kemény dió lehet. Nehezebb, mint a chaos dragon.
-
csoki
senior tag
amúgy jól látom dynmapon, hogy van egy lebegő lyukacsos szigetünk 800, -1200nál, ami kb 400*130 blokk kiterjedésű
ilyet se láttam még sose
-
haverkulum
aktív tag
Update: kész az új RAD modpackos szerver, 1.20a verzió fut rajta, szokásos címen érhető el, friss térképpel. Ha Amur és Apatyas is tiszteletét tette akkor adok majd nekik OP jogot, legalább 1x csatlakozni kéne, hogy meglegyen az UUID
-
haverkulum
aktív tag
A legfrissebb, stabil twitch-es verzió kerül fel, dynmap szimplán nem indult el a generálás magától és nem tudtam valamiért kézzel se elindítani, a sok külön világ megkergítette, hiába írtam be a világ nevét a parancsba azt írta nem találja
-
Amur
addikt
válasz
haverkulum #23388 üzenetére
silentlib akkor jó lesz a 3.010-es verzió ami twich-ről jön le, vagy backupoljam a 3.09-est marad az?
-
törölt tag
válasz
haverkulum #23388 üzenetére
Rendben. Nagy lista nem lesz, mert Amur és Apaty a teljes brigád.
Dynmap nem tudod miért hiányosan generált? Tele volt hiányzó részekkel, ezeknek ugye el kéne tűnnie ahogy befejezi a generálást. Ha a minőségbeállítás a gondja akkor nyugodtan visszaveheted, mert régen se volt maxra téve (meg spórolt a szerveren is). Felesleges, hogy belássunk egymás ablakán. Persze csak ha ez a gondja, de valamiért fekete részekkel volt tele.
-
haverkulum
aktív tag
Már csinálom az új telepítést, 1.20a verzió kerül fel. OP-ot adok Amurnak és Apatyasnak (anno úgy beszéltük id, hogy ő moderátorkodik) és akkor adtok magatoknak akiknek kell, az op listát meg majd igyekszem szerverről szerverre átvinni ha cseréhez érkezünk.
-
törölt tag
válasz
haverkulum #23384 üzenetére
Legyen ugyanaz visszarakva, aztán majd szétosztjuk az OP-okat. De új generálás legyen, ne ugyanaz a seed.
Amurnak kell OP minden szerverre ő lesz az új csoportvezető, aztán majd továbbadja akinek még szükséges.Melyik verzió fog felkerülni? Mert most megnéztem a listát és nincs 1.20 már, csak 1.19 és 1.20a verziók vannak. Ezek szerint a sima 1.20 amivel nyomtuk az nem letölthető már?
-
Amur
addikt
válasz
Egy új jó lesz, aztán beaddoljuk amit kb. megszereztünk hogy ne nulláról kezdjük.
Amúgy se szerettem azt a dombtetőt. -
apatyas
Korrektor
válasz
Szerintem senki nem sértődik meg rajta, szép volt, jó volt.
Szerk: jobb híjján, tedd fel ugyanazt a pakkot most, aztán megvitatjuk, mi jöjjön, feltéve ha nem sok idő neked most.
Amur kapott már opot? +1 oda.És nem csináltam screenshotot a 70 HP-s gyémántpáncélos lovamról.. meh.
-
haverkulum
aktív tag
Sajnos volt itthon egy váratlan áramkimaradás, emiatt a ph-s minecraft szerver alatti merevlemez tartalma elveszett, egy fél órája próbálom visszanyerni az adatokat de eddig nulla sikerrel
Sajnos a biztonsági mentésekből még egyet se másoltam át másik gépre így ha nem sikerül valamit találnom akkor elveszett az új modpacken minden haladás, ezt most nagyon elcsesztem
Hogyan tovább? Indítsak egy újat vagy inkább elhajtotok a szerver közeléből?
ugyebár itthonról fut/futott egy régi asztali gépen a szerver, mivel a rendes szervergépem hardvercserére vár...
-
apatyas
Korrektor
BUÉK!
Lagtól mentes, pakkokban és falusiakban gazdag új évet kívánok mindannyiunknak. -
Rruuer
senior tag
1,13,2 re tudna valaki mondani valami térképet ami megy is?
-
törölt tag
AmurHU névre szeretnénk egy OP-ot kérni magasságos és mélyen tisztelt Adminisztrátor Úr!
És a jövőben minden itteni modos szerverre szeretnénk kérni, hogy ezen a néven alapértelmezetten OP jog legyen. -
törölt tag
válasz
#89309696 #23375 üzenetére
Adok egy bridge blueprintet is, mert kettőt csináltam, nem tudtam, hogy 11x felhasználható egy darab.
Bezzeg a házaknál nem. A watch tower gyalázatosan alacsony, abból kettőt generáltattam egymásra de még így is alacsony úgyhogy abból még kell csinálnom blueprintet.
-
törölt tag
Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem a bloodmoon-on állítani kellene. Én most először találkoztam vele, pedig már 700 napnál tartunk. Szerintem legyen feltolva 25%-ra.
És ne lehessen átaludni, mert ez is gagyi így. -
törölt tag
-
Amur
addikt
Apaty majd ha vagy fenn, szeretnék egy nether gate blueprintet a prefab-osat.
Sima nether kaput tudok csinálni, de ez sokkal menőbb. Viszont nincs kedvem grindelni a lekraftolásához. Köszi! -
törölt tag
A szíveket hogyan kapjuk egész pontosan? Mert ha jól látom minden 5. különböző fajta étel elfogyasztása után jár +2 szív ami meg is marad. Ellenben ha a mobok által dobott elemekből kraftolom le a szívet az a halálom után eltűnik.
-
Amur
addikt
crash report
Presents!Dynamic Surrounding mod miatt rinyál..be sem enged a szeróra.
előtte voltam benn, nem tudtam blokkot kiütni, kiléptem,majd be, és már ez fogadott.. -
Dzsolo
senior tag
Sziasztok!
Mivel nem találom Steamen a játékot az lenne a kérdésem, hogy ha a minecraft.net oldalról rendelem akkor több gépen is tudom használni mint a Steam játékokat csak nem futhat egy időben?
-
törölt tag
Twilight forest frissült ha jól látom, módosultak az építmények, több helyen van rejtett láda stb. Végig kell mennem rajta ismét.
-
Lacpac
őstag
Sziasztok,
megoldva.
-
Lacpac
őstag
Sziasztok,
A fiamat regisztráltam és a telepítés után frissítené a játékot, de ezt írja:
A játékkönyvtár érvénytelen, vagy nem elérhető.Hiba részletei: A rendszer nem tal�lja a megadott f�jlt
A fájl neve a lemezen: .minecraft
Elérési út: C:\Users\××××××\AppData\Roaming\.minecraft
Létezik: directoryA users mappa linkelve van egy másik ssd-re.
Meg is találom a keresett mappát.
-
janos1988
addikt
válasz
#89309696 #23301 üzenetére
Ja, túl gyakran hozza kifele az új verziókat az ms, de valahogy az igaz újítások elmaradnak mindig. Mint pl. a hőmérséklet - hidegben fázol, melegben túlhevülsz -, esetleg stamina csík vagy a páncélokat, fegyvereket rangsorolni súlyuk alapján, mint pl. a 7 days to die-ban, stb..
-
haverkulum
aktív tag
válasz
apatyas #23354 üzenetére
Ha már egyszer IT-s fórum akkor akit érdekel: hagyományos virtuális gép alapú hosting helyett itthoni gépeken LXC - linux container alapú rendszert tesztelek, sokkal jobban ki tudok használni vele egységnyi erőforrást az adott gépen, pl memáriában száz megabájtokban mérve az MC szerverek esetén
-
apatyas
Korrektor
válasz
haverkulum #23353 üzenetére
Nem baj, legalább változatos a program
És van idő elmenni folyó ügyeket intézni. -
-
törölt tag
Meghalt és a karakter dőlésszöge úgy marad.
-
haverkulum
aktív tag
Újabb update: megoldottam a webchatet a térképről, most már nem tűnnek el azonnal az üzenetek, valamint bugos volt és nem engedett írni arról az ip-ről amiről fent volt valaki a szerveren, egyelőre kikapcsoltam a név - ip cím hozzárendelést, így ez is megoldva
-
haverkulum
aktív tag
Volt megint egy crash, de most megtaláltam mi okozta, ha lezuhant a tickrate akkor úgy vélte crashelt és leállította magát, ez a sok mod miatt van csatlakozásnál, ezt a funkciót kikapcsoltam benne, innentől nem lesz ilyen gond
-
Amur
addikt
válasz
haverkulum #23347 üzenetére
nem gond töltöttem le egy korábbit, azzal beengedett.
-
Amur
addikt
1,20-al mennék fel, de vmi silent lib modból szerinte nekem frissebb van mint a szerón..nem enged be..
-
törölt tag
válasz
haverkulum #23343 üzenetére
A dynmapon a chatet át kellene állítani, hogy a szöveg ott maradjon. Mert most eltűnnek pár másodperc után.
-
törölt tag
válasz
haverkulum #23341 üzenetére
Most nem megy.
-
törölt tag
A táskás falusi despawnol, szóval ne kínlódjon vele senki addig amíg nincs name tag és nem nevezi el.
-
csoki
senior tag
válasz
haverkulum #23334 üzenetére
köszönjük
2 dolog:
- dynmapot tudsz belerakni? ami stoneblockhoz hozzá lett adva, az jó lehet (Talit kérdezd hogy csinálta, ha nem megy)
- honlapon még offline-nak mutatja a szervert -
törölt tag
Mi volt a neve a tevének ami rendszeresen kipurcant az egyik szerveren és teleszórta a chatet?
-
törölt tag
válasz
haverkulum #23334 üzenetére
Ilyen gyorsan még nem kattintottam Play gombra.
-
haverkulum
aktív tag
Lehet jönni/menni játszani
Itthon elindítottam a RAD modpackot, átirányítottam ide a vega.hgn.hu domaint, lehet jönni
Sávszéllel elvileg nem lesz gond, 1000/200-as Digi van. Modpackból a legfrissebb, 1.20-as verzió van fent, ami a Twitch launcherből is lejön.
-
törölt tag
Jól látom, hogy az új modpackban nincs semmilyen tech mod meg kb. semmit nem ismerünk belőle? Ez király lesz.
-
törölt tag
válasz
haverkulum #23330 üzenetére
Ha mindenáron el akarod indítani, szerintem elég ha a modos szerverünket indítod el, a vanillán úgy se nagyon van senki. Aztán ha úgy látod az erőforrások szabadak akkor belökheted mellé valamelyik vanillát is. Nehéz megjósolni előre egy ismeretlen modpack erőforrás igényét, elképesztő szélsőségekben tudnak működni.
-
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, helyzetjelentés: a szervergébpől kiszedettük az operátorokkal a rossz ramot, viszont most 16GB-al kevesebb ramunk van
(amit cserélni fog a bolt ahonnan vettük garanciában, de az ünnepek miatt ebből szerintem csak januárban lesz bármi is
). A minecraft szerverek még picit állnak, valószínűleg itthonról egy régi szervergépet elindítok áthidalásnak, a ponyland és a PH szerver talán elférnek rajta (csekély 6GB ram van benne), a vanilla survival és a TheClassicPack szerver egyelőre állni fog egy darabig
-
tariattila
veterán
válasz
#89309696 #23326 üzenetére
még nincs a két survi közt különbség... teljesen új 1.13.2-n generált... (régiek majd fent lesznek az oldalon)
ver: 1.13.2 (sajna még nincs jog se blokkot kiütni... nyögvenyelős a config)talán estére megoldódik
mcMMO plugin... a többi majd idővel (ha kell) nagyon nulláról indul ez sajna :/ -
apatyas
Korrektor
Sanyánál megy az FTB Continuum, mint alternatíva. Large biom generálás lett.
-
törölt tag
válasz
tariattila #23325 üzenetére
Ezek szerint a régi szervereknek mind annyi? Két survi map közti különbség? Verziók? Mojang acc vagy saját kell? A megszokott pluginek vannak?
-
tariattila
veterán
Üdv
nálunk most kezd éledezni egy új szeró egy újabb, erősebb vason.... két survi map és egy (remélem nem csak igergetős) skyfactory.
ip változatlan... sima mezei reg kell egyelőre.
gondolom az itteni modcentrikus tagokat nem érinti meg nagyon de voltak innen akik feljártak.
a kocka legyen veletek, ha nem járnék erre idén akkor mindenkinek a leg 'encsásabb' ünnepeket! -
törölt tag
válasz
haverkulum #23323 üzenetére
Nekünk nem sürgős, nyugodtan csináld. No stress, chill.
-
haverkulum
aktív tag
Sajnos a szervergépben meghibásodott az egyik memóriamodul ezért le kellett állítanom az összes minecraft szerverünket, leghamarabb holnap délelőtt tudom elindítani, ha szerencsénk van akkor csak vaklárma, ha nincs akkor jön a hardvercsere ami picit macerás az ünnepek miatt, el fog húzódni nagyon, ebben az esetben keresek egy ideiglenes helyet majd a Ponyland és a PH! modolt szervernek
-
törölt tag
Vicces lehet, ha pont egy gyémántércet üt ki lefele hatoló létra.
Jó mod, mondjuk én inkább megépítem kézzel, de loptam belőle építési ötleteket. Túl unalmasak már a verandás halásztavas faházaim.Mintha valami történne, mert nincs dynmap a modos szerón. Csak nem most cserélődik?
-
Amur
addikt
válasz
haverkulum #23313 üzenetére
úgy nézem hogy a mobil verzió is ez a multi platform-os bedrock verzió.
Az valamelyik régi telón megvolt tesztelésre, de aztán visszatérítést kértem..
Így sajnos nem tudok ebben segíteni.Más: ez a mod mekkora!
prefab
lekraftolt egy kis blueprintet, majd odakattintasz ahová akarod hogy épüljön, és máris kész egy kezdő házikó, egy raktár, vagy egy mob farm. De van nether és end kapu, farm, üvegház stb..nagyon ötletes, és még jól is néznek ki.
A starter house-ból van basic, ranch, hobbit, jeges és dessert stílusú. -
törölt tag
válasz
haverkulum #23313 üzenetére
Akár ma is jó. Vagy holnap. Utána meg úgy is péntek jön, szóval sok opció nincs már.
-
apatyas
Korrektor
válasz
Poplacsek #23315 üzenetére
Közvetlenül nem tudom megmondani, mivel fizetős tartalom ráadásul a win10 / pocket edition platformon, ami nekem nincs.
Viszont, megnéztem vki videóját, aki akkor kezdte el. És nincsenek benne még parasztok, van viszont jó sok mob éjjel. Szóval ki kell majd világítani, illetve megvédeni a falusiakat, ha megjelennek majd valamikor, akár az achievemntek miatt, akár máshogy (nemtom a pocket edition falusijaira vonatkozó szabályokat) -
Poplacsek
senior tag
A fiaim a City Mash-Up-al játszanak, de nem értjük, hogy miért nincsenek városlakók. Egyedül bóklásznak a városban, miközben a youtube videókban ott kavarnak a villagers-ek. Kezdők vagyunk, meg tudná valaki mondani, hogy mi ennek az oka?
-
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, Csoki írt a modpack miatt, követtem itt is a beszélgetést amennyire tudtam, mikor szeretnétek a váltást? Egész héten bármelyik nap lehet, péntek este kivételével, akkor lesz egy kis dolgom a városban, a régi térképet természetesen felteszem becsomagolva és adok linket hozzá
Más: kb hány tagnak van itt Bedrock edition? Windows 10, Xbox One, Mobil (droid/iOS) érdekelne, van egy mellék projektem, tesztelgetem a bedrock szervert és nagy segítség lenne ha valamikor tudnánk egy stresszteszt félét csinálni minél többen rajta
-
törölt tag
válasz
apatyas #23311 üzenetére
Csalódni én is csalódtam már sokat ebben az oldalban... Sokan azt hiszik a bölcsességet meg tudást az adja, ha a maximalizmust kergetik.
Ha adtál már neki ramot akkor ne adj többet, nem az lesz a baja. 4 Giga kevés, de 5-tel már meg kéne szűnnie, legalábbis az első fél órában mindenképpen.
Tegyél fel régebbi Javat addig. -
apatyas
Korrektor
Persze, azt fölvettem 8-ra, de csak annyit hozott hogy nem nulla hanem 5 fps az alja. Ja és úgy nulla, hogy a print screen nem is tudja kiszedni az aktuális képet, nem kerül be image a vágólapra..
Jó majd adok neki még többet.. Csak akkor a Phenommal hogy a fenébe üzemelhetett rendesen, ott is annyi volt.Jó lesz nekem is amire szavaztatok.
(Sajnos a mipmap 1-et ez a gép se bírja még el ) -
csoki
senior tag
válasz
apatyas #23306 üzenetére
ahogy farkas koma is írja, adj neki még ram-ot, 4 GB kevés stoneblocknak, 5-6 már elég
ez tipikusan az, hogy elfogy a memória a javanak (még ha nem is azt mutatja) és amíg nem üríti ki a régi dolgokat, addig megáll az egészilletve akkor eddig 3-ból 3-an RAD-ra szavaztunk, írok haverkulumnak akkor, hogy péntektől ha neki is jó, akkor mehet az új pakk
-
apatyas
Korrektor
válasz
#89309696 #23304 üzenetére
Létezik, hogy a (több, mint valószínű..) Java miatt szakad be az fps néhány percenként akár fél percre is nullára? Most váltottam Ryzen 5 2400G-re. Hótugyanazt a könyvtárat indítva nem volt ilyen gondom a Phenomon, kivéve akkor valsz más volt a javám. (az se volt egy annyira gyenge gép és mem ott is volt 12GB, most 16GB) Nem hiszem, hogy az integrált vidivel lenne gond, kb ugyanolyan erős mint a Radeon 5770 volt. CPU és vga órajeleket fixáltam már, illetve monitorozom Aidában, semmi különös, hőmérsékletek jók, Erőforrás-figyelőben egyik cpu szál sincs fullra terhelve. A win10 install friss, 1809-es.
2 fps
126 fpsMás játékom perpill nemnagyon van, Black Deathben nincs ilyen gondom.
-
Amur
addikt
-
törölt tag
Legyen ez. Amur pakkot akartam, de ebben több az alternatív dimenzió amiket nem ismerek és most mászkálgatni van kedvem.
Java 8 171 van nálam, ez működik bár nem friss.
PO3 az megint skyblock vagy lehet generálni neki sima világot is ahogy a 2-ben? Bár ha most mászkálós pakk lesz akkor utána lehet skyblock újra.
-
apatyas
Korrektor
Körkérdés: most hanyas java alatt fut jól a cucc? Ki melyiket használja?
-
csoki
senior tag
azt láttam én is, benne vagyok egy kis kalandozós pakkban is, sok tech modpack után
szerintem kezdjünk el szavazni ki melyik modpackkal szeretne játszani, hogy mondjuk péntek estig le lehessen cserélni a modpackot, mert mostanában már amurt se látom fent
részemről mehet a Roguelike Adventures and Dungeons, amíg kijön a PO3, addig elleszünk vele szerintem az ünnepek alatt/között/után
-
törölt tag
válasz
janos1988 #23300 üzenetére
Tucat fölös mod az szinte minden pakkban van, 250 modból a felét ha használjuk, még a core/api modokkal együtt is. Cserébe nem elég már a 8 Giga ram és percekig tölt a játék. És ez a következő verziókkal még rosszabb lesz, mert a vanilla gépigénye is nő. Az 1.14 megint egy rakat újítást tartalmaz, aminek örülünk csak ez rántja magával a túlterhelt modos pakkokat is. Ráadásul most jött ki az 1.13, de elvileg már az 1.14 is a végefele jár, ilyen ütemben optimalizálási időt se adnak a hobbi moddereknek.
Kíváncsi leszek rá az új sütők azon kívül, hogy 2x gyorsabbak vajon a hatékonyságuk is nőtt-e, mert az úgy lenne logikus. 8 helyett 16 itemet sütne ki a szén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Formula-1
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest