Hirdetés
- 3D nyomtatás
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alchemist #18 üzenetére
Én február óta használok egy ilyet és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Melóhelyen használom, de sokszor teszem a kocsi műszerfal tetejére is, hogy útközben legyen netem. Néha ugyan elfelejti, hogy bele van dugva egy 3G stick, de ez lehet, hogy a helyi viszontagságoktól (vacak térerő) van. És ahogy ZooLee is mondja, multifunkciós, bár én eddig csak 3G-s WiFi router-ként használtam.
-
ZooLee
senior tag
De, tudja, én használom is. Igaz, csak olyan TP-Link cuccaim vannak, amikre felmegy az OpenWRT, gyakorlatilag a saját rendszerüket alig használtam, viszont az OpenWRT-vel nagyon stabilan, jól, megbízhatóan működnek.
De úgy nézem, hogy a cikkben szereplő Eminent EM4620 tényleg nem tudja a 3G/4G router funkciót, vagyis pont azt hagyták ki, ami a legmobilabbá tehette volna...
-
erdoke
titán
1. Saját akksis 3G hotspot (MiFi) microSD kártya hellyel. Ugyanez nagyobb akksival és 4G-vel.
2. Multifunkciós mini WiFi router USB porttal (3G stick fogadására képes). Van Repeater funkciója is, illetve csak vezetékes eléréssel rendelkező eszközök WiFi-képessé tételére is jó. Meglévő (fizetős...) WiFi hálózat továbbosztását is tudja. -
Julot
aktív tag
Nagyon okos kérdés!
Ha a flottás szolgáltatódnak nincs mobilnet lefedettsége az adott területen, és a flotta miatt nem akarod otthagyni, ellenben a konkurensének van HSDPA lefedettsége, ha a dual simes telefonod megdöglött, és nem akarsz többet androidos készüléket, akkor egy szimpla okostelefon nem elég...
-
Borgi
aktív tag
válasz
cinemazealot #13 üzenetére
Hi,
már linkelni akartam amilyet használtam ezek közül, nagyon baba cucc csak ki kell ismerni, pl ha usb-re van dugva a gépbe akkor 3G stick-ként bootol, és nem wifi routerként. SZóval bekapcs és ha minden müködik akkor dugod USB-re tölteni. Szaudiban használtam mivel ott nem tudott a vevő netet adni kábelen és így lett nete az egész irodának.
A cikkben szereplő aranyos de kicsit hiányos funkcionalitásban. Illetve elég ritkán kell csak egy wifi háló net nélkül. Lanpartizni meg nem az erdőben szokás
@Julot: Sajna nem mindig van szabad 220V ott ahol egy kábel van, viszont az usb-s töltés már megoldja (ha ebben is van)
A normál routert meg cipelgesd életvitel szerűen... hamar beleunsz, hidd el, én csináltam. Sokkal kényelmesebb ez a kb ceruza elem súlyú cucc, és nem is törik össze/le néhány része.Én ilyen mobil mini wifi routerből HAMA-t vettem (Dlink nem volt a boltban) egyik munkámhoz és nagyon kényelmesnek bizonyult, Abban mondjuk nincs aksi, de egy pici táp jár hozzá ami usb csatis és egy usb kábel. Lényege hogy tölthetjük konnektorból és gép usb-jéről is. 1 Wan és 1 Lan port, és kész, elég is mindenre.
üdv,
Borgi -
Szerintem Te valami olyat keresel, mint a Huawei E5331. Kártyaolvasója ugyan nincs (van olyan típus is, amibe bele lehet tenni microSD kártyát megosztható tárhelyként), de normál méretű SIM-et beteszed az akksi alá, bekapcsolod, és kész is a mobil hotspot. Korábban én is nagyon szemeztem vele, csak kicsit drágállottam.
[ Szerkesztve ]
-
Pdaw
csendes tag
Nem megy bele SIM kártya, pedig azzal üthetett volna igazán.
-
Julot
aktív tag
Hát ha kell kábel hozzá, akkor gyakorlatilag semmi értelme... Pfff... Akkor vihetek magammal "normál routert" is, ehhez meg felesleges az akku, ha kábelen jön a net, akkor ahol kábeles net van, van 220V. is, és akkor már nem is annyira mobil ez az eszköz. Sajnálom. Nekem olyan kellett volna, amivel a préri közepén is tudok netet fogni, és wifin megosztani...
[ Szerkesztve ]
-
Julot
aktív tag
Na most hogy is van ez? Hogyan lesz netem utazás közben? Ehhez kapcsolódhatok WiFi.-n bármilyen eszközzel. Ez eddig ok. De ezen a kütyün hogyan lesz net? 3G? LTE? Megy bele egy SIM kártya mobilnet előfizetéssel? Vagy egy stick 3G modem? Kissé ködös számomra ez a cikk... vagy nagyon reggel van még, és nekem kell egy reboot...
Érdekelne is engem, ha 3G képes lenne, ép olyan kis kütyüt keresek, ami 3G.-t WiFi-n oszt meg.[ Szerkesztve ]
-
danikollar
őstag
Ha olcsón adják, akkor még jó is lehet.
-
foxxmotor
tag
Nagyon jó az elgondolás. Ha a megvalósítás is normális akkor ez egy príma vétel lesz. Kivéve persze ha valami horror árral látják el.
[ Szerkesztve ]
-
Otisz
őstag
Pont ilyen eszköz vételén gondolkodtam
-
Perillustris
senior tag
Ha eleve a neten vagyok Wifivel, akkor párhuzamosan erre is kapcsolódhatok? Nyilván ehhez mindkét eszköznek kell tudnia e funkciót, csak nem tudom, mennyire elterjedt dolog ez.
-
Alchemist
addikt
Mobilnetes stick-et kezel?
-
ledgeri
nagyúr
BABA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Eminent EM4620-as jelzésű termék sok lehetőséget rejt.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest