Mindenes Wi-Fi eszköz az utazásokhoz

Az Eminent bejelentette a Wi-Fi Travel Reader Pro névre keresztelt, EM4620-as típusú eszközét, mely sok szolgáltatást nyújt a felhasználóknak, és a 2600 mAh-s beépített akkumulátornak köszönhetően kifejezetten az utazásokhoz ajánlható. Az újdonsággal az USB-s adattárlót és az SD-kártyát csatlakoztatva a tárolt fájlok elérhetők Android vagy iOS operációs rendszerrel dolgozó mobil eszközről, illetve az adatok természetesen le is menthetők a létrehozott hálózaton keresztül. Ehhez egy ingyenes alkalmazás nyújt segítséget.

A hordozható adattárolókon található képeket természetesen nem kell átmásolni az adott telefonra, így azok a létrehozott Wi-Fi hálózaton belül bármilyen androidos vagy iOS-es mobil eszközről megtekinthetők. Az EM4620 mindemellett vezetékes kapcsolatot is képes megosztani, azaz a termék használható Wi-Fi hotspotként. Ehhez csak a hálózati kábelt kell csatlakoztatni a WAN portra, és az így nyert internetelérés egyidejűleg több eszközzel is megosztható.

A fentiek mellett az EM4620-szal növelhető a meglévő vezeték nélküli hálózat lefedettsége is, illetve az utazásokhoz extra szolgáltatás még, hogy az EM4620 akkumulátora póttöltőként is funkcionál, és minden olyan mobil eszközt képes ellátni energiával, amely hivatalosan tölthető USB porton keresztül.

A 10 méteres hatótávú beépített antennával rendelkező Eminent Wi-Fi Travel Reader Pro az IEEE 802.11b/g/n-es szabványokat támogatja, a maximális adatátviteli tempója pedig 150 Mbps. Az öt év garanciával rendelkező újdonság szállítása már megkezdődött, így hamarosan feltűnik majd az ismertebb webáruházakban, ám az ajánlott fogyasztói ár egyelőre nem ismert.

Előzmények

Hirdetés