Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ironizer
tag
Én nem. Egyrészt azért nem, mert nem tehetem meg, mert 1 gigás adatkorlátos netem van. Másrészt azért nem, mert ha olyan helyen vagyok, ahol van időm netezni, ott 99%-ban van wifi. A maradék 1%-ra viszont egyik megoldás se jó (nagy sebességű adatkorlátolt net vs. kis sebességű adatkorlátlan net). Oldalakat böngészni mindegyikkel lehet, viszont videót nézni (hd-ban, ahogy azt az isten megalkotta
) egyikkel sem.
A fent említett 1% miatt tényleg ritka jelenleg az, hogy hiányérzetem van a mostani adatkorlátos mobilnetemmel kapcsolatban. De ez a későbbiekben változhat is, illetve a végcél, az ideális helyzet az valahol az 5-10mbit sebességű, korlátlan mobilnet lenne, olyan áron, ahol most az 1-2mbit-es upc-s csomagok vannak. Azzal már meglenne az az érzésem, hogy történjék bármi, net van, és minden értelmes tevékenységet lehet rajta folytatni. Feltéve, hogy térerő van.
Én örülök ezeknek a csomagoknak, talán elindít vmit, ami remélhetőleg oda vezet, amit leírtam.
-
mlinus
őstag
eddig nem olvastam normális indokot arra, hogy mobilnetből miért ne lenne elég az a pár mbit a felhasználók nagyrészének telefonon. Facebook, böngészés, spotify, youtube (nyilván nem 1080p-ben). Mind tökéletesen funkciónál 1-2 mbittel.
A wifree kikapcsolható, és nem saját sávból megy el.
-
mexel
veterán
Itt olvasd el a "További feltételek UPC Mobilhang-szolgáltatás igénybevétele esetén" című részt.
Mondjuk tényleg nem 30000ft csak 29990. -
nubreed
veterán
1 - 4 Mbps -el bohóckodni, elég vicces. Ilyen sebességnél nem sokat ér a korlátlan mobilnet. Ez is sokkal inkább markating bullshit mint valós, jól kihasználható dolog.
Na mindegy, a Wi-Free -vel kapcsolatban van kérdésem, mert én nem upc-s vagyok csak kérdezem:
Akinek Wi-Free képes modemet adott a UPC annak kötelező ezt a szolgáltatás bekapcsolva hagyni a modemén és/vagy erre nincs is ráhatása? A Saját sávszélességedből megy el a Wi-Free -re valamennyi? -
juan88
tag
Nah én szerintem asszonnyal együtt megyek UPC, ahogy lejár a T-s hűség.
Most egyikünk számlája sem áll meg 14 alatt, nálam a zömmel a mobilvásárlások miatt, nála a trécselés miatt. Az kb 28k egy hónapra, 500-500 Mbyte nettel.
Ugyanez a Upc előfizu mellé, ezekkel a percdíjakkal úgy nézne ki, hogy ha ő kap egy 6k-s csomagot és ugyanannyit trécsikél mint eddig, akkor sem tolja 10k fölé, én meg megállok egy 4k-s csomagban 8k körül. Ez 18k kettőnknek. Jah meg ugye a korlátlan net, úgy mint Voip, Upc Phone(!!!!!!), Horizon Go endless streaming, stb. Ezeknek mind korlátlanul jönnek, plusz van egy lehetséges költségcsökkentő szerepük.
Tényleg nevetséges. -
kenwood
veterán
Egesz jok a kondiciok,egy bizonyos retegnek.
Szokas szerint a hozzaszolasok nagyresze arrol szol ,hogy "en mashogy netezek,ezert ez egy szar".Pedig ez rengeteg embernek nagyon jo,sokak a felteteleket tudjak nehezen teljesiteni,mig masoknal az 1 megabit keves,vagy mas okokbol nem jo.
Sose ertettem,hogy az emberek miert mindig fekete-feherben,illetve total enkozpontuan tudnak csak gondolkodni ...
-
Stanlee
őstag
Itt a nemeteknel csak hangra es sms-re adnak korlatlant, az adat az mindig is korlatos marad. Annyi, hogy az adatmenyiseget max sebessegen forgalmazhatod, majd utana LTE-n 64 kbit-re le van korlatozva az elofizetesed. Az O2 elkezdett valami olyan csomagot adni, hogy az elozo havi megmaradt adatkeret atmegy a kovetkezo honapra.
Amugy en egy ilyen korlatlan 1 Mbit-nek sokszor orultem volna, volt, hgy 3 hetig is az 1 Gbyte-os adatkeretbe kellett volna, hogy a munka adatforgalma beleferjen, vezetekes net vagy Wifi hasznalat nelkul, mert a szallodaban nem volt semmi, kint terepen meg meg nem volt net a gepeknek.
-
no more
veterán
Szóval, ha én szeretnék ilyen korlátlan csodacsomagot, 30 rongyot kéne fizetnem havonta (mivel nálunk nincs UPC)? Omg.
Amúgy, ha jól tudom harmadennyiért külföldön minden korlátlan, nem (és LTE)?
-
axton
tag
???
Sokan nevetnek a sebessegen, de azt mondja meg vki hogy mobiltelefonon minek kell tobb mint 2 mbit? -
enterlaci
senior tag
Jó a kezdeményezés, csak szomorú, hogy ilyen alacsony műszaki tartalommal 2015-ben piacra lehet lépni itthon.
kpal: Jah, csak szvsz az előfizetők többségénél még így is rezgett a léc, hogy dögöljön-e meg a szomszéd tehene.. De tuti komolyat ütött volna, ahogy mondod!
-
kpal
nagyúr
WI-Free akkor ütött volna hatalmasat, ha nem csak UPC tagok csatlakozhatnának.
-
Freiherr
őstag
válasz
enginev3.0 #70 üzenetére
Tartalomfogyasztásra,Spotify,TuneIn,Youtube simán elég,minden másra ott a Mastercard.
-
enginev3.0
félisten
Már majdnem megörültem
Feleslegesnek tartom mobilra a több tíz mb/s-ot, de az 1mb/s ugyan olyan nevetséges
-
Dare2Live
félisten
A freedom S magában nem rendelhető, mondjuk van UPCs szolgáltatásom.
De ha jól olvasom a 3990Fts M az igen.
Hálózaton belül korlátlan beszélgetés és korlátlan SMS és korlátlan 1mbses net is benne van...
Ez így túl szép, hogy igaz legyen, jelenleg 5900Ft fizetek amiben nincs korlátlan beszélgetés nincs korlátlan net.
Én nézek el vmit vagy ez tényleg fényévekkel kedvezöbb mint amit T (és gondolom telenor/vodfa) kínál?
-
Game-over
aktív tag
Bár a Telenor nemrégiben újra visszahozta a köztudatba a kapcsolási díjat (legalábbis az üzleti előfizetők számára)
Ez így nem igaz, egy mezei előfizetésnél is ott van a kapcsolási, díj, amit a havidíjon felül számláznak....
-
Armahun
addikt
Szerintem én ezzel megint küzdeni fogok.
Egy családtag mobilját számhordozással áthozni az én trió csomagomhoz bizton nem lesz egyszerű. -
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
a helyzet az hogy aki olcsobbat venne az is tobb rugo.. aki 1-2Mbit/secet hasznal az ennyi penzer 5-15GB-ot is kap, valoszinu ennel tobbet amugy sem forgalmaznanak. es akkor az LTEn van, jobb lefedettseggel (pl T LTE lefedettsege eleg jo). Tudjatok ez minek a kovetkezmenye? Az adatbanyaszate. Jot elemztek, osztottak szoroztak es latszolag ez jo, de vegeredmenyben nem jarunk jobban. Max azt gondoljuk. 1-2Mbit mar youtube-ra sem biztos hogy eleg. Akkor jo ha valakinek sok ideje van ejszakakra elindit letoltogeteseket pl..
-
Immmi
csendes tag
Csak érdekesség képpen jegyzem meg hogy már kb 3-4 hónapja jelen van a "korlátlan" mobilnet a T-nél is.
-
devast
addikt
válasz
dreamdancer #59 üzenetére
Ez az, hogy ha folyamatosan 30 napig letöltesz, akkor 1296 Gigabyte-nyi adatot tudsz vele forgalmazni. Biztos van valami apró betűs rész, de ezekben a csomagokban 2 buktató van: 1, upc ügyfélnek kell lenned, hogy értelmes árakat kapj. 2, voda hálózatot használ, amin nem nagyon van lte, és ha lesz is, a frekvenciakészlet miatt lassab/telítetteb lesz mint a másik kettőé.
Ez remélem beindít valamit itthon, mert már rohadt unalmas az állóvíz. -
dreamdancer
őstag
Havi 13K-ért 4 Mbps? Ez mi?
Aki ennyit fizetne havonta, annak már jó eséllyel LTE-s telója van. Amit esetleg használni is akarna.
-
dawemira
csendes tag
válasz
bollokcs80 #48 üzenetére
Ott is elérhető lesz minden csomag ugyan azzal a feltétellel és így wi-free re is regelhetnek a "29"-esek
-
mexel
veterán
Milyen hálózatot használnak? Azért a korlátlan csomagért 29900ft kicsit soknak tűnik. Miért nem akarnak új előfizetőt?
-
zsoltyy
tag
Tudom. Viszont 100 percet vagy 2 hónap alatt beszélek
Most is a feltöltős kártyámra (tré) töltött lóvé nagy részét adatforgalomra használom. Ami valahogy mindig rohamosan fogy, érdekes módon.
És hát ez is egy fontos szempont:
"A mobilhang tarifacsomagok elkötelezettség nélkül, határozatlan idejű szerződéssel vehetők igénybe."Ezt azért jó tudni:
"a UPC vezetékes kábeltelefon és analógtelefon irányba bonyolított hívások nem számítanak hálózaton belülinek." -
zsoltyy
tag
Nekem még akár a legkisebb csomag is megéri. Telefonálni nem szoktam. Ha mégis arra ott a GSM hálózat.
Viszont sokat üzizek, tehát Hangouts, Messengerre jó lehet, meg arra, hogy kiszolgálja a többi appot.
Lehet bevállalok egyet -
A szomorú az, hogy ez egyáltalán nem röhejes.
Nálam pl. simán lehet a vezetékes net alternatívája.
A nyaralóban jelenleg egyéves hűséggel havi 5500 forintot fizetek a Matávnak, amiért 0,5/2 Mbps-ot kapok azzal a stabil ígérettel, hogy ez nem is lesz már jobb. A UPC-től mindezt megkapom havi 6000 forintért, de nem vagyok hűséghez kötve, tehát télire elég, ha alapjáratok ketyegtetem, ráadásul a tavalyi kipróbálás alapján a UPC/Vodafone-féle mobilnet stabilabb, mint a Matáv-féle vezetékes.MaCS
-
KTTech
veterán
válasz
freestailo #45 üzenetére
UPC hálózaton belül.
-
freestailo
őstag
Mit jelent hogy hálózaton belül korlátlan a beszélgetés? Voda tornyokat használ, de gondolom voda irányba nem korlátlan...
-
kcsa
veterán
válasz
gyurkikrisz #41 üzenetére
én nem mertem leírni
-
hodostamas
addikt
4000ért sztem teljesen korrekt az M-es csomag UPC előfizetőknek. Hűség nélkül plusz a korlátlan net tökély.
Mióta vágyom olyan netre ahol kocsiba annyit hallgatnék netrádiót amennyit csak akarok. Hát itt van -
zolij
tag
mindenki gúnyolódik itt a sebességen, holott pár éve még ez volt a maximum sebesség a lakossági piacon és akinek ilyen volt az örült mint majom a farkának. Megjegyzem vannak az országnak olyan részei, ahol ez a max még ma is és váltani se tudsz, mert csak egy szolgáltató van (igen, rólad beszélek Tré-home). Szerintem UPC-seknek abszolút megéri, nem arra van hogy ezzel töltsd le a világmindenséget (meg az index.hu főoldalt), de 1 mbps kiegészítő netnek teljesen jó.
-
Armahun
addikt
Kinek a tornyait használja?
-
Fitzgerald
veterán
Nem vágom, most akkor hogy tudok a Wi Freere belogolni Androidról?
Van My UPC accountom... -
sefan67
aktív tag
Én még várok ezzel kicsit, eléggé korlátosak ezek a csomagok, plusz kéne az LTE a sebesség meg válaszidő (Voip) miatt.
Jó lenne ha T-hulladék is bevezetne valami hasonlót... Bár itt korruptciában csak gyenge látszat a verseny. -
Entryy
aktív tag
A legkissebb csomag is 316,4 giga korlátos. Az azért elég lehet egy hónapra, még ha csak lassan is.
-
-
Silenzio
addikt
Ennyi erővel a mi (ld. Aláírásom) netünk is korlátlan. És az adatkeret alatt ennek többszörösét nyújtja sebességben.
-
GeryFlash
veterán
Bocs, write only vagyok (meló): 1 hónapja kötöttünk be UPC netet, trio M csomag, akkor most nem lesz 300 gigás korlát vagy
én pont besz*ptam a brét? -
KTTech
veterán
Azaz HSDPA-n. Elég az még 2015-ben is... A T-nél 9190 Ft-ot fizetek kevesebb szolgáltatásért (Next S + 1GB Net kiegészítés), mint ami itt az 5990 Ft-osban van (1.5GB Net, igaz LTE, csak épp a telefonom nem tudja, mivel Note1-es, HSDPA-t tud). Ha mobilon pl. a HorizonGO-t szeretném használni, akkor kb. 2-3 óra alatt nullázom is a 1,5GB-t... de ha online zenét hallgatok (pl. RadioFM), akkor sem tud többet 15-20 óránál ha jobb minőségű az adó.
-
Garada
őstag
Szerintem ez egy abszolút jó kezdemènyezès ès idõvel alap is lehetne egy jó áron elèrhető korlàtlan csomag bàr ez egyenlőre túl szèp elkèpzelès.
-
r3dsnake
nagyúr
"Mind a két csomag esetén 1Mbit/s maximális sávszélesség érhető el 3G-n."
Idáig olvastam. 2015-ben ez azért röhej.
-
pit stop
addikt
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Köszi
Más: Ezt a Samsung A sorozat árazást sose fogom megérteni. -
pit stop
addikt
A készülékek listája csak nekem fut 404-es hibára?
Kíváncsi leszek mekkora ügyfélbázist építenek majd. -
muratomi1
senior tag
Jó ez nagyon. Nem tudom nektek mi ezen a rossz de ha előfizut is akarsz akkor ugye 1500Ft a belépési díj, és máris olcsóbban veheted igénybe a mobilnetet. Szerintem király.
-
gyurkikrisz
őstag
Akkor már inkább a telenor féle korlátlan net
-
-
-
Orf3usz
tag
-
olcsii
aktív tag
korlátlan ugyan
de az a sebesség eléggé korlátolt
-
nbg
senior tag
Ez igy elso olvasasra eleg vicces ajanlat. Mondhattam volna nevetsegeset is, de inkabb visszafogom magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest