Hirdetés
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamesch
tag
Többen írtátok, hogy hordozott számnál nem probléma a külföldi SMS.
Szombaton hordoztam át Voda-tól a számom, mármint akkor tették át, azóta Citibankos SMSeket nem kapok.
Nem szemrehányásként mondom, inkább tapasztalatokról érdeklődnék. Esetleg változik e ez, érdemes e vhol panaszkodni ilyesmi? -
Charx
senior tag
Nekem eddig nem volt gondom vele, csak a héten szarakodik, de pl most be se tölti az oldalakat, folyton ledob a hálózat.
-
BE4GLE
aktív tag
-
apaszka
veterán
válasz
csokimikulas #885 üzenetére
Mint írták előttem mindenre van app,és a Bankolás is működik,a csekkfeladás és minden!
-
Gexxx
tag
válasz
csokimikulas #885 üzenetére
Szia,
a Simple app-al működik a parkolás.
Igazából a mobil fizetés nem megy, vagyis nem tudsz úgy vásárolni, hogy az a mobil számládon jelenjen meg. De erre jók az olyan aplikációk, mint a Simple - mivel az a bankszámládat és nem a mobil számládat terheli. -
Diabo6
senior tag
válasz
Tav-Csoves #894 üzenetére
Annyi sajnos nem volt, de költözéses hercehurca miatt már "nyertem" tőlük pár ezer Ft jóváírást és s.ggnyalást
-
Diabo6
senior tag
Tegnap nekünk otthon nem volt se tv, se telefon, se net. Mobilnetem nincs, de lehet köze a kimaradásokhoz.
A honlapjukon mai napra írtak javításokat a 14 kerben. Gondolom most van ezeknek az időszaka, ezért lehet a mobiloknál is fennakadás. -
Jamesch
tag
SZiasztok
Nálatok is folyton megszakad a net, vagy az én készülékemben van a ahiba? Rebootot is nyomtam már
-
Pocok256
veterán
Valaki olyannal találkozott már, hogy napi 2 giga forgalom után upc letiltotta a netet ? Egyszerűen telom ahoyg feljelentkezik és forgalmazni akar adatot abba a pillanatba ledobja a mobilnet de a hálózat maxos, és megmarad. Pont elvileg ha mai napot nézem pont 1024 MB után kaptam ezt.... Valaki belefutott már ilyenbe ?
-
csokimikulas
tag
Sziasztok!
Most jár le a rabszolgaságom a vodánál. Eddig redes voltam, de megelégeltem a 17 ezres számlákat (red extrában voltam). Szeretnék váltani, de egyelőre nem nagyon tudom eldönteni merre tovább. Nagyon elgondolkodtató a UPC mobil a korlátlan net miatt, elég sokat spotifyolok és netezek, a vodánál a 4 giga is épphogy elég úgy, hogy nem nagyon merek youtube videókat nézni és spotifyolni. Viszont eléggé elbizonytalanodtam. Elolvastam a témát nagyjából és kb. az jött le, hogy a mobilparkolás egyáltalán nem működik. Egy rész nem tiszta. Hordozott számmal sem működik se a parkolás, se a bankolás? Ez így elég nagy szívás. Az, hogy bizonytalan a hálózat még hagyján, előbb-utóbb nyilván stabilizálódnak ezek a problémák, de a mobilparkolást azért igazán megoldhatták volna az elmúlt egy évben.. Ha tényleg nem működik a UPC-nél, szerintetek melyik szolgáltató melyik csomagját ajánlanátok? Inkább netezek, mint telefonálok, a 17 ezres red extrát pedig drágállom már. Köszi előre is és sorry, ha baromságokat kérdezek.
-
Charx
senior tag
Nem jöttem rá mitől javult meg, de nekem ugyan ez volt, amikor újra beállítottam a netet, jó lett. Most már tudom a 3g miatt.
-
gertitorpe
tag
válasz
Uthenger #882 üzenetére
H+ volt a max, meg amikor gyengélkedett akkor ledobálta edgre vagy nem tett ki semmit amikor éppen nem volt net.
Az a sejtésem hogy mivel a Voda hálózat már LTE a telefon folyamatosan próbálkozott LTE kapcsolatot építeni ami UPC-s simmel viszont nem lehetséges. Gondolom elnagyolták a korlátozás kivitelezését és nem tesztelték le rendesen. -
Uthenger
aktív tag
válasz
gertitorpe #880 üzenetére
És a telefon mit jelzett ki ilyenkor?
3G/H/H+ v. 4G/LTE?Elvileg a voda 4G hálózatára nem lehet felcsatlakozni upc-s sim kártyával...
-
domerator
veterán
válasz
gertitorpe #880 üzenetére
Persze, nem természetes jelenség, de én nem jelentettem (illetve simet akartam cseréltetni, de nem ment a rendszerük és mire visszamentem volna, addigra megvolt ez a 3g-re állítós megoldás).
Azért kíváncsi leszek mi lesz belőle.
-
domerator
veterán
válasz
gertitorpe #878 üzenetére
Ugyanezt tapasztaltam (írtam is itt a topicban korábban), csak droiddal (Samu A3 duos) és nekem is a 3g-re visszavétel segített
-
gertitorpe
tag
Volt egy elég zavaró problémám az új UPC Mobil előfizetésemmel Windows 10-es rendszerű telefonomon. Rendeszeresen eldobálta a netet, illetve esetenként a teljes hálózatot. Ilyenkor 1-5 perc kellett a kapcsolat helyreállásához. Budapest belvárosában, főleg ha mozogtam mondjuk buszon... Mondhatom elég zavaró volt, főleg hogy a korábbi simem Vodás volt ahol soha még hasonlóval sem találkoztam pedig közös hálózatot használ a kettő...
A megoldás az volt hogy a mobilban a leggyorsabb kapcsolatot visszavettem LTE-ről 3g-re és egyből megszűntek a gondok... A voda hálózata ugye már 4g, a UPC-sek ebből ugye csak a 3g-t használhattak. Talán ez zavarta össze a telefont/tornyot. Más is tapasztalt hasonlót? -
bihariszabi
aktív tag
válasz
beloadjoker #804 üzenetére
Ha nem megy, akkor használj QR kódos azonosítást.
-
kirisz
tag
Nincs mobilnetem. Kedd este léptem be a UPC SIM-be, küldtek üdvözlő sms-t. 72 óra aktiválási idő intervallumot adtak meg. Automatikusan letöltötte a hálózati beállításokat is. Letelt a 72 óra, de most sem tudok csatlakozni a mobilhálózathoz. Mi lehet a probléma? Huawei P8 Lite készülékem van, az is a UPC-től. Néztem a kézi beállítást a hivatalos oldalon külön erre a készülékre, de azzal sem működik. Néztem a hálózatokat kézi kereséssel, UPC 3G elérhető itt. Egyébként freedom m előfizetésem van.
-
Kobe
veterán
Ma atalltam en is. Meg a regi csomagban, pont mult heten jelentettem be a szamhordozast az uj csomagok kihirdetese elott. A net korrekt, lassabbnak hittem de a youtube videk is turhetoen mennek a kisebb sebesseggel
-
wjbhbdux
veterán
hűséggel nem lehet vhogy jobb áron kötni ezeket a mobil csomagokat?
-
Uthenger
aktív tag
Az, hogy a mostani szolgaltatodhoz honnan jon, az nem jelenti azt, hogy 20,30,31,70xxx szamokra is arrol jon.
Hordozott szamokkal nem lehet ilyen jellegu hiba, mivel az nem ugy mukodik mint a hivas...
Hivasnal a szam eredeti szolgaltatojatol megkerdik hogy hova menjen a hivas, es utana oda iranyitodik a hivas.Sms eseteben a range tulajdonosa vegzodteti az sms-t, es tovabbkuldi neked.
A problema a nativ szamtartomanyokkal van, hogy nem frissiti a kuldo fel az adatbazisat,
Es nem tudja hogy hova iranyitsa azokat az smseket.Ilyenkor a normalis az lenne, hogy a kuldo fel jelzi a sajat szolgaltatoja reszere, aki megkeresi az adatokat, es frissiti a sajat adatbazisat, ehelyett eljut az 1.0s kezelohoz, aki jol megallapitja hogy naluk nincs hiba, mert kulonben sehova sem menne el az sms, es mar sokan panaszkodtak volna...
A bankok, egyeb, nem telco szolgaltatok meg meg rosszabb, mivel ok nem is direktbe kuldik az sms-t, hanem valami koztes szolgaltaton keresztul, es itt is az 1.0s kezelo annyit tud hogy van 1 weboldala, ahova beirja a szamot meg az sms szoveget, es 0 muszaki infoja van hogy mi merre...
-
Jamesch
tag
Sziasztok
Én most fontolgatom az átállást
Mi a szitu a külföldi számokkal? Citibankos vagyok és az SMSek egy része +48-as számról érkezik, az bukó? -
Uthenger
aktív tag
ez esetleg nem megoldás?
[XPrivacy] -
sparks
senior tag
Biztos a hatalmas infláció
Ha nem az, akkor esetleg a csillapíthatatlan pénzéhség? Ki tudja...
Meglévőt egyelőre biztos nem érinti, bár gondolom idővel majd kapjuk a felszólítást, hogy válasszunk a megújult, sokkal felhasználóbarátabb áraikból
Mondjuk én épp most rendeltem 1250 forintos havidíjú csigalassú (100 kbit/s) korlátlan netes előfizetést (flottás), ahol van pár ezresért korlátlan 150 megabites is. Ha beválik, akkor úgyis visszaadom ezt és lelépek.
-
kuksa90
őstag
Üdv a csapatnak!
Horizon- go xposed allergiáját hogyan lehet megkerülni? Nem szivesen mondanék le a testreszabhatóságról...
-
Charx
senior tag
Mi ihlette ezt az emelést, gondolom már meglévő szerződéseket nem érinti, igaz?
-
HXY
addikt
Jól látom, hogy emelkedtek a havidíjak?
-
akva
tag
Megnéztem a számlámat is, természetesen maradt a régi csomag. 25-ös percdíj a kereten felül, stb. Az új csomagok közül valahogy egyikkel sem sikerült betalálni, de ezt végülis megszoktam már az összes szolgáltatónál.
Nagyon számolgatni lusta vagyok, de eddig mintha mindegyik csomagban 25-ös percdíj lett volna, tehát igen, nevezhetjük emelésnek a dolgot...
Részemről a bronze árában elfogadnék egy két megabites csomagot, arra talán upgradelnék.
-
akva
tag
Nem tudom, mikor változtak a csomagok, ma néztem: http://www.upc.hu/mobil/tarifak/
-
Kinder
senior tag
Köszi
-
Uthenger
aktív tag
válasz
domerator #848 üzenetére
Honnan jött ez a 600 Ft?
Kanadai mobil/vezetékes szám a Nemzetközi I. vezetékes-be tartozik, tehát 89 Ft...
nem lehet hogy valami emelt díjas számot hívtál?Nemzetközi díjszabás
Nemzetközi díjzónák Bruttó
Nemzetközi I. vezetékes 89 Ft
Nemzetközi I. mobil 139 Ft
Nemzetközi II. vezetékes 199 Ft
Nemzetközi II. mobil 249 FtNemzetközi I. vezetékes díjzóna országai:
Alaszka*, Albánia, Algéria*, Amerikai Egyesült Államok*, Amerikai Virgin-szigetek, Andorra, Antarktisz*, Argentína*, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Brazília, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Dél-afrikai Köztársaság, Észtország, Fehéroroszország*, Feröer*, Finnország, Franciaország, Francia Guyana*, Gibraltár, Görögország, Grönland*, Grúzia, Guadeloupe*, Hawaii*, Hollandia, Hong Kong, Horvátország, Írország, Izland, Izrael, Japán, Kanada*, Kazahsztán, Kolumbia*, Koreai Köztársaság, Lengyelország, Lettország, Líbia*, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Marokkó, Martinique, Mexikó, Moldova, Monaco, Nagy-Britannia és Észak-Írország, Németország, Norvégia, Olaszország, Oroszország*, Palesztin Önkormányzati Területek*, Portugália, Puerto Rico*, Réunion, Románia, San Marino*, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Montenegró, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Tunézia*, Ukrajna, Új-Zéland, Vatikán.Nemzetközi I. mobil díjzóna országai:
Albánia, Amerikai Virgin-szigetek, Andorra, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Brazília, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Dél-afrikai Köztársaság, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Grúzia, Hollandia, Hong Kong, Horvátország, Írország, Izland, Izrael, Japán, Kazahsztán, Koreai Köztársaság, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Marokkó, Martinique, Mexikó, Moldova, Monaco, Nagy-Britannia és Észak-Írország, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Réunion, Románia, Spanyolország , Svájc, Svédország, Szerbia, Montenegró, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukrajna, Új-Zéland, Vatikán.Nemzetközi II. vezetékes díjzóna országai:
Afganisztán, Amerikai Szamoa, Angola, Anguilla, Antigua és Barbuda, Aruba, Ascension, Ausztrália külbirtokai, Azerbajdzsán, Bahama-szigetek, Bahrein, Banglades, Barbados, Belize, Benin, Bermuda, Bhután, Bissau-Guinea, Bolívia, Botswana, Brit Virgin-szigetek, Brunei, Burkina Faso, Burundi, Chile, Comore-szigetek, Cook-szigetek, Costa Rica, Csád, Dominikai Közösség, Diego Garcia, Dominikai Köztársaság, Dzsibuti, Ecuador, Egyenlítoi-Guinea, Egyesült Arab Emírségek, Egyiptom, Elefántcsontpart, Eritrea, Etiópia, Északi-Mariana-szigetek, Falkland-szigetek, Fidzsi-szigetek, Francia Polinézia, Fülöp-szigetek, Gabon, Gambia, Ghána, Grenada, Guatemala, Guam, Guinea, Guyana, Haiti, Holland Antillák, Honduras, India, Indonézia, Irak, Irán, Jamaica, Jemen, Jordánia, Kajmán-szigetek, Kambodzsa, Kamerun, Katar, Kenya, Kína, Kirgizisztán, Kuba, Kuvait, Kelet Timor, Kiribati, Kongó, Kongói Demokratikus Köztársaság, Koreai NDK, Közép-afrikai Köztársaság, Laosz, Lesotho, Libanon, Libéria, Madagaszkár, Makao, Malajzia, Malawi, Maldív-szigetek, Mali, Marshall-szigetek, Mauritius, Mauritánia, Mayotte, Mianmar, Midway szigetek, Mikronézia, Mongólia, Montserrat, Mozambik, Namíbia, Nauru, Nepál, Nicaragua, Niger, Nigéria, Niue, Omán, Örményország, Panama, Palau, Pápua, Pakisztán, Paraguay, Peru, Pitcairn-szigetek, Ruanda, Saint-Pierre és Miquelon, Saint Vincent és a Grenadine-szigetek, Salvador, Seychelle-szigetek, Salamon-szigetek, Sáo Tomé és Príncipe, Sierra Leone, Sri Lanka, Saint Kitts és Nevis, Saint Lucia, Suriname, Szaúd-Arábia, Szamoa, Szenegál, Szent Ilona, Szomália, Szíria, Szudán, Szváziföld, Tádzsikisztán, Thaiföld, Tajvan, Tanzánia, Togo, Türkmenisztán, Turks- és Caicos-szigetek, Tokelau-szigetek, Tonga, Trinidad és Tobago, Tuvalu, Új-Guinea, Új-Kaledónia, Uganda, Uruguay, Üzbegisztán, Vanuatu, Venezuela, Vietnam, Wake-sziget, Wallis és Futuna, Zambia, Zanzibár, Zimbabwe, Zöld-foki Köztársaság.Nemzetközi II. mobil díjzóna országai:
Afganisztán, Amerikai Szamoa, Angola, Anguilla, Antigua és Barbuda, Aruba, Ascension, Ausztrália külbirtokai, Azerbajdzsán, Bahama-szigetek, Bahrein, Banglades, Barbados, Belize, Benin, Bermuda, Bhután, Bissau-Guinea, Bolívia, Botswana, Brit Virgin-szigetek, Brunei, Burkina Faso, Burundi, Chile, Comore-szigetek, Cook-szigetek, Costa Rica, Csád, Dominikai Közösség, Diego Garcia, Dominikai Köztársaság, Dzsibuti, Ecuador, Egyenlítoi-Guinea, Egyesült Arab Emírségek, Egyiptom, Elefántcsontpart, Eritrea, Etiópia, Északi-Mariana-szigetek, Falkland-szigetek, Fidzsi-szigetek, Francia Polinézia, Fülöp-szigetek, Gabon, Gambia, Ghána, Grenada, Guatemala, Guam, Guinea, Guyana, Haiti, Holland Antillák, Honduras, India, Indonézia, Irak, Irán, Jamaica, Jemen, Jordánia, Kajmán-szigetek, Kambodzsa, Kamerun, Katar, Kenya, Kína, Kirgizisztán, Kuba, Kuvait, Kelet Timor, Kiribati, Kongó, Kongói Demokratikus Köztársaság, Koreai NDK, Közép-afrikai Köztársaság, Laosz, Lesotho, Libanon, Libéria, Madagaszkár, Makao, Malajzia, Malawi, Maldív-szigetek, Mali, Marshall-szigetek, Mauritius, Mauritánia, Mayotte, Mianmar, Midway szigetek, Mikronézia, Mongólia, Montserrat, Mozambik, Namíbia, Nauru, Nepál, Nicaragua, Niger, Nigéria, Niue, Omán, Örményország, Panama, Palau, Pápua, Pakisztán, Paraguay, Peru, Pitcairn-szigetek, Ruanda, Saint-Pierre és Miquelon, Saint Vincent és a Grenadine-szigetek, Salvador, Seychelle-szigetek, Salamon-szigetek, Sáo Tomé és Príncipe, Sierra Leone, Sri Lanka, Saint Kitts és Nevis, Saint Lucia, Suriname, Szaúd-Arábia, Szamoa, Szenegál, Szent Ilona, Szomália, Szíria, Szudán, Szváziföld, Tádzsikisztán, Thaiföld, Tajvan, Tanzánia, Togo, Türkmenisztán, Turks- és Caicos-szigetek, Tokelau-szigetek, Tonga, Trinidad és Tobago, Tuvalu, Új-Guinea, Új-Kaledónia, Uganda, Uruguay, Üzbegisztán, Vanuatu, Venezuela, Vietnam, Wake-sziget, Wallis és Futuna, Zambia.A *-gal megjelölt országok mobil irányú hívása esetén is a Nemzetközi I. vezetékes díjat számlázzuk.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
domerator #848 üzenetére
USA / Kanada híváshoz én befizetnék pl a google hangouts dialerre ha már a korlátlan net megvan hozzá, 4 forint sincs 1 perc. Itt a teljes árlista, van még pár olcsón hívható ország.
-
Uthenger
aktív tag
-
Kinder
senior tag
Sziasztok!
Mi a helyzet az MMS-el? Nem találtam róla semmit az UPC oldalon.
-
-
totron
addikt
Gyakorlati tapasztalatokat várok: mekkora sebesség esik Kbyte/sec lassított állapotban a júzer kompjúterére?
-
Kobe
veterán
Hello
A heten esedekes lesz a valtas T-tol.
Annyi nem tiszta hogy a 3990es csomagnal az 1mbit az csak a letoltesi sebessegre vonatkozik? Bongeszni ettol meg lehet hsdpa halozaton normal sebesseggel vagy azt is korlatozzak 1mbre ? (Letolteni nem szoktam tartalmat inkabb csak bongeszni) -
Uthenger
aktív tag
csinálj 1 backupot az aktuális rom-ról, és tegyél fel 1 gyári rom-ot,
azzal vélhetően menni fog.nem a root miatt nem megy, de ha így gondolod, vannak programok, amik el tudják rejteni adott programok elől hogy rootolva van a teló v. sem.
pl. banki alkalmazások se szeretik -
apaszka
veterán
Uraim!
Tud valaki megoldást, hogy ROOT olt telefonon működjön az upc tévé és telefon app?Állítólag régi horizon go 2.1.5 jó, de sehol nem találok élő linket, és a telefonra is szertnék megoldást!
Aláírásomban a teló típusa.Köszönöm a segítséget, és ha szántok rám időit a megoldás keresésére.
Két napja keresem eredménytelenül...
-
domerator
veterán
Ma volt egy kis mobilnet akadozas reggel, de hamar megjavult.
-
66zio
aktív tag
A freedom S csomag elbírna egy skype videóhívást szerintetek? Valaki próbálta már?
-
basaja
senior tag
Voltam a Vodánál...beszéltem egy pesti ügyfelessel telefonon...érdekes módon ,mikor megpendítettem,hogy mindhárom előfizetéssel átlépünk a Upc-hez,mindjárt más hangnemet ütött meg.Sikerült egy olyan nem publikus csomagot kicsikarni,amire-miután átgondoltam jó alaposan-rábólintottam.Maradok a Vodánál,de legalább kiharcoltam egy jó előfizetést,igaz ehhez be kellett vállalnom az újabb két évet.
Köszönöm a segítségedet,mert a kollégám,aki TCom-os volt,már át is vitte a számát a UPC-hez -
apaszka
veterán
Én is a kezdetektől ott voltam. Kb 2-3 éve léptem 4 előfizetéssel tőlük.
Még egy nagy góré is hívott, hogy maradjak mert az elsők közt ott voltam, és azt üzente ha maradok ingyen választhatok az üzletben bár milyen telefont ajándékba.
Nem maradtam, mert nagyon berágtam én is.Máshoz;
Bocs az offért, többen ismerik a sztorim. Kinek írtam viszont nem, és megértem őt , hasonló volt a helyzetem anno! -
basaja
senior tag
valószínű,hogy az lesz,csak ki kell várnom a hűség végét a vodánál...
Felhívott az ügyintézőjük,hogy nemsokára lejár,biztos szeretnék hosszabbítani.Mondtam neki,egyáltalán nem szeretnék újabb rabságot aláírni,mindenképp körülnézek,mik a lehetőségek.Erre közölte velem,ha nem hosszabbítok,akkor automatikusan megemelik az előfizetésemet 4999ft-ról 5799ft-ra...Erre mit is lehetne mondani...kapják beeeee -
apaszka
veterán
basaja
Nekem is ez a csomagom van. Nekem elég a gyorsaság bár a két megás jobb lenne.
Megy a youtube szépen, és a horizon go is. Ott csak pár magyar csatorna szaggat néha, és a hd csatornák reklamálnak wifi ért. De az én szeretet külföldi csatornák szépen futnak.
Minden más flottul működik.Ennyiért nagyon megéri szerintem. Mivel nincs hűség próbáld ki.
-
Kobe
veterán
sziasztok
következő hónapban lejár T-nél a szerződésem, és mivel irdatlan szar csomagjaik vannak, gondolkoztam hogy átvinném UPC-hez az előfizum.
Általános tapasztalatra lenne szükségem, a 3900-as csomagot fizetném elő, a 100 perc nekem kb pont elég lenne egy hónapban, amúgy is inkább a netet szoktam használni.
Viszont a sebességgel nem vagyok tisztában, a T-nél elég jól hasít, kérdés hogy a UPC által biztosított 1Mbps ugyanígy elég lenne-e ? Böngészés (9gag, hírolvasás), közösségi (faxbuk, linkedin), csevegés (FB messenger, Viber), voip (Viber)re használnám, plus dropbox, gmail fiokok vannak beszinkronizálva.
A sebesség annyira nem izgatna (ha teszem azt 3 mperc helyett 5 alatt tölt be egy index.hu-t), ha cserébe egész hónapban megy....jelenelg a 1.5 gigás keretem kb 2.5-3 hetet bír adott hónapban.Szóval ki mennyire elégedett vele ?
-
apaszka
veterán
Nem tudom,én a laptopra szoktam kiosztani.
Decemberben nálunk nem volt pár napig szolgáltatás ,se telefon,se tévé,se semmi.
Viszont a voda hálón keresztül a mobilnet ment!
Kiosztottam a laptopomra,és napokig néztük a horizon.go tévét,és neteztem .... Nem volt semmi bünti. /eddig/ Bár remélem nem is lesz,mert a hunyók ők voltak! Semmi jóváírást nem adtak,pedig ünnepek alatt sokáig semmi sem volt!
szerk!
Ja és az M-es a csomagom csak! Az egy megával a Magyar adók néha szaggatnak de azokat nem nézem. A Discovery Channel,és társai viszont szépen futnak! -
pjen
félisten
Üdv urak.Mennyire veszi komolyan a UPC a megosztást.Telefon és droidos tablet között ?
-
nofi
addikt
válasz
gertitorpe #817 üzenetére
Köszi az infókat!
Ezek szerint a 720p, illetve 1080p-hez már az XL-re van szükség. Tény mondjuk, hogy egy havi L-XL árából akár egy külön sticket is tudok venni, amivel megy meg lehet már nézni pár dolgot alkalomadtán és a megosztás sem probléma... -
gertitorpe
tag
- Számhordozás: Ezért max a UPC kérhetne pénzt úgy tudom, de tőlem nem kért.
- A szerződésben feketén fehéren benne van hogy nem lehet a netet tovább osztani a telefonról a netet. Nem tudom hogy ellenőrzik-e és ha igen hogyan de ha lebuksz, akkor kitehetnek a korlátlan netes csomagból.
- Sávszél: Nekem netezésre zenehallgatásra, youtubera elég az L csomag 2mbit-tel. Netflixem nincsen de gondolom a youtubehoz hasonlóan tömörítenek ott pedig ilyenek a számok:
1080p video : 3774 kbps
720p video : 3000 kbps
480p video : 1000 kbps
360p video : 721 kbps
240p video : 377 kbps
144p video : 80 kbps
- Jól, nincs hűség -
Charx
senior tag
Ugyan nekem még friss a dolog, de az sms probléma szerintem is a körzetszám miatt van, tehát hiába viszed a számod, ez fenn állhat továbbra is. Itt többen is, én is megosztással használom, és semmi gond, nekem nem is mondták hogy nem lehet. Nekem az 1Mb/s csomag van, még ez is jó netezni,, hogy a netflixhez elég e a 2Mb/s azt nem tudom, de a többire tuti. Majd kipróbálod, felfelé válthatsz csomagod ha kevés lenne. Hűség nincs, bármikor lemondhatod.
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Kollégám ajánlotta, hogy nézzem meg a UPC mobiltarifáit és meglepődve látom, hogy milyen kellemes csomagokat árulnak. Szerencsére itthon UPC csomagunk van, ezért ha jól tudom - legalább? - egyikünk jogosult a kedvezményes előfizetési árra. Lenne pár kérdésem, bocsi, ha ismétlés:
- Olvastam, hogy 31-es körzetszám nem valami előnyös, de én egyébként is vinném magammal a számom (T-nél tudja valaki, hogy hozzávetőlegesen ez mennyibe kerül?). A külföldi SMS-ek kimaradása is a 31-es körzetszám problémakörébe tartozik, vagy ez általános UPC hálózatbeli roamingos gond lehet?
- Egy korábbi cikkben olvastam olyat, hogy a UPC mobilnet megosztása nem engedélyezett. Szankcióról nem hallottam, de lényegében ha időszakosan adok a tabletemnek, vagy notebookomnak netet az is szerződésszegésnek minősülne?
- Freedom L és XL csomag között vacillálok. Naphosszat Spotifyt hallgatok, néha elindítok mellé egy Waze-t. Ha már korlátlan netem lenne akkor jó lenne, ha pl. Netflix stream is eldöcögne rajta nyaraláskor. A 2 Mbps csomag is elegendő lenne a felhasználói szokásomhoz?
- Jól látom, hogy semmilyen hűségidő nincs?
-
Uthenger
aktív tag
és azóta már kaptál sms-t arról a számról?
normál számokkal semmi gond nincs
-
csibor
addikt
Ma futottam bele másodszor. Lecsesztek milyen bunkó ( ez akár igaz is lehet
) vagyok, nem válaszolok az sms-re. Karácsony táján kaptam mindkettőt 30-as számról. Egyiket sem kaptam meg.
-
kissunder
csendes tag
válasz
Az OTP belföldi számról küldi az sms-t (mint az összes magyar bank) csak a külföldiekkel volt gond.
Nyugodj meg azonnal megjön, nekem. -
mike710
aktív tag
iPhone 6s nano simmel nem jönnek meg az SMSek külföldről eddig normál simmel nem volt gond.Ez is érdekes.
-
Diabo6
senior tag
válasz
OTP fórumon nem lehet több a sikerélmény?
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
Használ valaki itt otps netbankot?
Az lenne a kérdésem hogy a bejelentkezéshez majd az utaláshoz szükséges aktiváló kód megjön e smsben. -
Ba.G
aktív tag
válasz
gertitorpe #796 üzenetére
Majdnem 1 hónap az átfutás? Puff neki.
Gondolkodom rajta, de meg kell bizonyosodnom előbb a térerőről (Észak-Pesten van néhány pixelhiba a lefedettségben...), viszont nincs Vodás ismerősöm. Azt hiszem, holnap egy mezei mobil internetre benevezek, aztán azzal meglátjuk. Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Milyen routert?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest