Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
F.B.I. #17400 üzenetére
Nekem egy Wavem volt. Nagyob korrekt telefon az is, hardverileg nagyon ott van még mindig, csak a szoftverrel van gond. Nagyon szép képeket csinált, és a Super Amoled is gyönyörű volt, pentile nen is látszódott. Anno 2010-ben jelent meg azt hiszem, de már akkor 280dpi volt a pixelsűrűsége. Egszóval korrekt telefon, de a szoftver elrontja az összképet. Most egy Radarom van, sajnos közel sem csinál olyan képet, mint a Wave, de anyaghasználat terén ugyan olyan jó, viszont a Super Amoled akkor is hiányzik a fekete miatt.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
F.B.I. #17386 üzenetére
Egyetértek veled. Sajnos be kell érnem egy kezdetleges rendszerrel, ami alig akad, és kb annyit fizettem ezért, mint egy közép kategóriás Androidos telefonért.
Na szarkazmust félre téve, nem érzem hiányát az alkalmazásoknak, és szerintem így is nagyon jól fejlődik ez a rendszer. Ja és ami fontos, hogy iszonyatosan jól van optimalizálva a rendszer, még egy Lumia 610-en is szépen fut a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz
F.B.I. #17382 üzenetére
Lassan úgy fogok kinézni, mintha az androidot védeném pedig nem..
Viszont:
hatalmas marketplace rendszerrel, amiben minőségi ellenőrzött, programok és játékok találhatóak.hááát, van egy valamekkora marketplace, amiben az appok ellenőrzöttek, és minőségiek IS vannak.
A fényképező az relatív jó, azaz szerintem a médialejátszó/fényképező stb, semmivel nem jobbak mint a hasonló kategóriás más rendszerben levőnél. (Sőt az én mozartomban levő meg.. khm
) Skype meg jelenleg simán jobb az ami androidon van, wp7-en simán használhatatlan így, hogy nem megy a háttérben(még ha im+al a szöveges üzenetküldés megy is)
Azt már halkan teszem hozzá, hogy az sgs semmivel sem műanyagabb mint a lumia
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!