-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba8472
tag
válasz
Valentino K. #921 üzenetére
Már válaszoltak de több szem többet lát alapon én is leírom a véleményem:
3: sajnos vásárolni csak american express kártyával lehet itthonról mert az nemzetközi kártya, viszont van okosítás a marketplace-re tehát mondjuk úgy elérhetőek a fizetős appok is...
4:Az, hogy mennyire köt le egy platform az szerintem az utólag telepített appoktól függ. Kb 20000 regisztrált fejlesztő van, naponta 100 alkalmazással nő a marketplace és már eddig is van benne 6000 app. Plusz rengeteg homebrew cucc van tehát gyorsan nő az elérhető programok száma.
5:sávszélesség mérő és google translate-et használó fordító biztosan van a többit nem tudom viszont zune-ban meg tudod nézni az elérhető programokat. Én iPhone-ról váltottam és egyedül a bkv menetrendes program hiányzik csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest