Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Anno cegen belul jeleztem komoly biztonsagi hibakat ( Internetszolgaltato elegge lanyos szinu )
a valasz az volt ra hogy azt senki mas nem nezegeti meg most megint munka van vele. Kb konyorogni kellett erte, hogy javitsak mert nem akartak vele foglalkozni. Na most egy ilyen cegnel miert nem etikus akar egy olyan figyelemfelhivo esemeny elkovetese amivel az ugyfelek tudtara hozod hogy az adataik nincsenek biztonsagban egy olyan cegnel akik elvileg erre szakosodtak es komoly penzeket nyulnak le?Nyilvan en sem kart okoztam csak logokkal megmutattam meddig lehet ellatni csak siman a jozan eszt hasznalva es nem feltorve semmit. Nem is akarom tudni, hogy a helyemben egy rosszindulatu felhasznalo miket tudott volna elkovetni.
Es ez sok nagy cegnel igy megy sajnos...
Jelenlegi helyemen is egyreszrol vannak olyan paranoid megoldasok mint amit csak a CIA hasznal masik reszrol meg neha olyan bakik vannak egyes telephelyeken hogy a kolleganak azert van admin hozzaferese egy gephez ( pedig sima 1.0 -as juzer ) mert hogy o mar 18 eve a cegnel van...Rengeteg jo rendszer van kisebb nagyobb hibakkal de a legalapvetobb hiba az emberi lustasag es/vagy a hozzanemertes. Ha valaki ezekre hivja fel a figyelmet azt en nem tudom elitelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Battlefield 6
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Cyberpunk 2077
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fotós kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest