- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
idézem a blogját, pont h nem agyonfikázta:
"nagy esélyét látom annak, hogy a Microsoft egy hosszú távon sikeres terméket alkotott. Az iPad ökoszisztéma ellen nem biztos, hogy van esélyük a 2.5 év hátrány miatt, viszont az Androidos tableteket simán lenyomhatják viszonylag gyorsan. Miért? Mert az Androidos tabletek szarok. Ha nem iPadet vennék, akkor vagy semmit, vagy ezt a Surface tabletet választanám. ""az előző Surface postban már megírtam, hogy szerintem is van pontencia a Surface-ben, simán lehet sikeres, csak a két és fél év hátrányt lesz nehéz ledolgoznia a Microsoftnak, ettől függetlenül érdeklődve figyelem, hogy mi fog kisülni ebből, szerintem mi felhasználók és kütyüimádók csakis jól járunk ha a két oriás elkezd harcolni egy kicsit."
-
fatallerror
addikt
na és? ez olyan mint a csávó aki beperelte james cameront h ellopta a terminator ötletét mert ő már kitalálta 76ban v mikor de james cameron csinált belőle nagy filmet :]
egyébként meg full mind1, mindenki másol mindenkit nem ez a lényeg hanem h szerintem ez a bill nem lesz vmi faszántos csak ha vki nema többség véleményén van azt már támadjátok meg az nem ember :]
nekem nem kell win8as tablet az fix, nekem asztali gépen lesz win8 mert tetszik : D -
fatallerror
addikt
ezt az apple majmolást megint
ez olyan mint a smart cover csak 1 használhatlan bill-el karöltve :/ öledben nem tudsz majd gépelni vele az fix, ha meg asztal kell akkor meg elveszti a tabletségét...úgy fog járni az ms mint a zune-al (az volt az ms iPod ellenfele aki nem tudná)
viszont a win 8at szeretem, tetszik

szerk: bár a win8ban van képernyős bill is szóval csak felesleges lesz ez a bill
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Temu
- Sweet.tv - internetes TV
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell XPS 9570 - i5-8300H, 15" Full HD, 1 TB HDD, 32 GB RAM
- MSI Bravo 15 C7VF Gamer laptop
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez olyan mint a smart cover csak 1 használhatlan bill-el karöltve :/ öledben nem tudsz majd gépelni vele az fix, ha meg asztal kell akkor meg elveszti a tabletségét...