- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Egér probléma
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
idézem a blogját, pont h nem agyonfikázta:
"nagy esélyét látom annak, hogy a Microsoft egy hosszú távon sikeres terméket alkotott. Az iPad ökoszisztéma ellen nem biztos, hogy van esélyük a 2.5 év hátrány miatt, viszont az Androidos tableteket simán lenyomhatják viszonylag gyorsan. Miért? Mert az Androidos tabletek szarok. Ha nem iPadet vennék, akkor vagy semmit, vagy ezt a Surface tabletet választanám. ""az előző Surface postban már megírtam, hogy szerintem is van pontencia a Surface-ben, simán lehet sikeres, csak a két és fél év hátrányt lesz nehéz ledolgoznia a Microsoftnak, ettől függetlenül érdeklődve figyelem, hogy mi fog kisülni ebből, szerintem mi felhasználók és kütyüimádók csakis jól járunk ha a két oriás elkezd harcolni egy kicsit."
-
fatallerror
addikt
na és? ez olyan mint a csávó aki beperelte james cameront h ellopta a terminator ötletét mert ő már kitalálta 76ban v mikor de james cameron csinált belőle nagy filmet :]
egyébként meg full mind1, mindenki másol mindenkit nem ez a lényeg hanem h szerintem ez a bill nem lesz vmi faszántos csak ha vki nema többség véleményén van azt már támadjátok meg az nem ember :]
nekem nem kell win8as tablet az fix, nekem asztali gépen lesz win8 mert tetszik : D -
fatallerror
addikt
ezt az apple majmolást megint
ez olyan mint a smart cover csak 1 használhatlan bill-el karöltve :/ öledben nem tudsz majd gépelni vele az fix, ha meg asztal kell akkor meg elveszti a tabletségét...
úgy fog járni az ms mint a zune-al (az volt az ms iPod ellenfele aki nem tudná)
viszont a win 8at szeretem, tetszik
szerk: bár a win8ban van képernyős bill is szóval csak felesleges lesz ez a bill
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 16GB / 500GB SSD
- Remek áron Hp Probook 440 G10 /I5-1335U/32 GB RAM/512+256 GB SSD RTX 2050/FHD/IPS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest