Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
fordfairlane #240 üzenetére
Ez azért lassan már csak fingfürészelés :
#243: Akkor ezt meg is beszéltük végre :-)
-
NGA
addikt
Hát egy beta szoftvertől (erre hivatkoznak egy másik cégnél is a szar navigáció miatt), és egy prototipus táblától ez elfogadható szerintem. A megjelenésig még van kb 4-5 hónap.
#238: Szerintem jópofa és vicces. Engem nem zavar. Ha esetleg belinkeli az ipados topicba, ott fikázzad szerintem.
-
NGA
addikt
válasz
fordfairlane #235 üzenetére
Én nem értem, miért is beszélgetünk itt ipad-ról, van annak saját topicja. Itt az MS táblájáról beszélgessünk. Én sem megyek be egy ipad-os topicba irogatni az ms táblájáról.
-
NGA
addikt
-
NGA
addikt
válasz
fatallerror #27 üzenetére
Hát ezt az 500 dodós árat meglátjuk, szerintem annyi lesz, mint ahogy a jobban hozzáértők is írják. Ne haragudj, de metróban mi a francért használnám a billt? Annyi időre lehet használni a képernyős bill-t is. De pl otthon lerakva az asztalra, tökéletesen jó a touchpad-os bill.
Majd akkor mond, hogy tudod milyen, ha kipróbáltad. Egy droidos kinai tabletből sem lehet megtudni, milyen az iPad.
-
NGA
addikt
válasz
fatallerror #16 üzenetére
Meséld el, mit majmolt le az MS.
És te már kipróbáltad a multitouch bill-es covert touchpaddal?? Csak mert már ennyire magabiztosan nyilatkozol.Az biztos, ha 500 dollár körül lesz, már veszem is meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest