- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"arrol elmelkedik, hogy az ajped szuper, de ahogy dolgozni akarnal rajta, es raraksz egy billentyuzetet, rendkivul primitivnek kezd tunni egy laptop mellett "
Alap probléma, a tablet tartalom fogyasztásra való, nem készítésre és ezen egy fóliabillentyűzet sem segít, max megtéveszti a vásárlót aki nagyot koppan.
"Szoval nem jarsz jobban egy notebookal, mert annak nincs erintokepernyoje, nem lecsatolhato a billentyuzete."
A munkához nem kell érintőképernyő és teljesen más kialakítású OS kell (ablakkezelés), lehet ezt a kettőt vegyíteni, mint itt az i5-ös tabletnél, de nagyobb kompromisszummal jár szerintem (zaj, melegedés, kevesebb üzemidő).
Az is elgondolkodtató, hogy miért a nagy sietség, hogy bemutatták félkészen, hisz még kipróbálni sem lehetett és az alapvető információk (konfig, üzemidő, ár) sem lettek megadva. -
plus44
veterán
Mint mindenki, ők is pénzből élnek, tehát nekem senki ne mondja, hogy ha a saját gépük kijövetele előtt mindenki megveszi a saját Acer/ASUS/Samsung/minden egyéb Win8-as gépet, az övéket tehát szignifikánsan kevesebben, akkor azt mondják nem baj, nem is ezért készítettük.
Én konkrétan le fogom cserélni a mostani notimat egy Core i procis tabletre, mert a munkára való gépem mellé egy ilyen teljesen elég, tudom hurcolászni, stb. de ha az MS úgy gondolja megéri neki a konkurencia után 3 hónappal (!!!) kijönni a zászlóshajóval, akkor akármilyen csábító is, de veszek helyette egy Samsungot Slate PC-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Crypto Trade
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest