Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"arrol elmelkedik, hogy az ajped szuper, de ahogy dolgozni akarnal rajta, es raraksz egy billentyuzetet, rendkivul primitivnek kezd tunni egy laptop mellett "
Alap probléma, a tablet tartalom fogyasztásra való, nem készítésre és ezen egy fóliabillentyűzet sem segít, max megtéveszti a vásárlót aki nagyot koppan.
"Szoval nem jarsz jobban egy notebookal, mert annak nincs erintokepernyoje, nem lecsatolhato a billentyuzete."
A munkához nem kell érintőképernyő és teljesen más kialakítású OS kell (ablakkezelés), lehet ezt a kettőt vegyíteni, mint itt az i5-ös tabletnél, de nagyobb kompromisszummal jár szerintem (zaj, melegedés, kevesebb üzemidő).
Az is elgondolkodtató, hogy miért a nagy sietség, hogy bemutatták félkészen, hisz még kipróbálni sem lehetett és az alapvető információk (konfig, üzemidő, ár) sem lettek megadva. -
plus44
veterán
Mint mindenki, ők is pénzből élnek, tehát nekem senki ne mondja, hogy ha a saját gépük kijövetele előtt mindenki megveszi a saját Acer/ASUS/Samsung/minden egyéb Win8-as gépet, az övéket tehát szignifikánsan kevesebben, akkor azt mondják nem baj, nem is ezért készítettük.
Én konkrétan le fogom cserélni a mostani notimat egy Core i procis tabletre, mert a munkára való gépem mellé egy ilyen teljesen elég, tudom hurcolászni, stb. de ha az MS úgy gondolja megéri neki a konkurencia után 3 hónappal (!!!) kijönni a zászlóshajóval, akkor akármilyen csábító is, de veszek helyette egy Samsungot Slate PC-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ i7-13700HX// RTX 5050// 32GB, 2TB// Premium Care
- 2020 MacBook Pro 13 i7 32GB 512GB Akku Jó
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest