Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen TV-t vegyek?
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
én csak ilyenek alapján tudom a friss infókat, mert magamnak atomot többet nem veszek, hogy pl:
"Az Intel régóta az ultramobil eszközök piacán való áttörésre vár, de egyelőre bármilyen termékkel álltak elő a nagy gyártók többségét az hidegen hagyta." Abu85 írta, nálatok.
[link]: összpontszám: m 2093(z3770) 2769(amd a6-1450) 3596(exynos).megnéztem, a kolléga által emlegetett hat hetes időtartam alatt nem volt új atomos teszt tőled a ph!n. meg mástól sem.
az intel pechje pedig az, hogy akikre számít, hogy tömegesen fognak atomot venni, még annyira sem tájékozottak, mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Fitbit Versa 4 okos óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest