Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Teljesítmény az van dögivel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rudi
nagyúr
Lassan, de biztosan elér Téged is minden tech vonalon mozgó ember végzete. Egyszerűen nem leszel elég friss ahhoz, hogy minden technikai újdonságról pontos képed legyen, de rutinból nyilatkozni fogsz róluk a korábbi tapasztalataid alapján. Az új Atomot én is benéztem, mert nem követtem elég figyelmesen és a korábbi tapasztalataim alapján ítéltem meg. Aztán találkoztam vele élőben, és elég durván meglepődtem, egyszer végre nem negatívan
Nagy a gyanúm, hogy neked ez a kör ugyanúgy kimaradt, mint a Windows RT mondjuk úgy az elmúlt 4-6 hónapban. -
DarkByte
addikt
Magyarul Te is azt fogalmaztad meg amit én. Nem vagyunk egyformák így mások az igényeink.
Én nem szeretek a kelleténél több dolgot hordani magammal, annál több dolgot kell tölteni, szinkronizálni, karbantartani, stb. Szerintem igenis volna értelme összeházasítani az ultrabook-okat és tablet-eket. Csak nem ebben a minőségben ahogy a Surface2 teszi, ebben egyetértünk. Számomra az Android-os tablet alapvetően kidobott pénz mert amikor nem a gép előtt ülök és impulzus szerűen információ hiányom támad, a Nexus 5-ömön keresek rá arra a valamire. Ha mobilon találok valami érdekeset amihez bonyolultabban kellene keresgélni vagy ki akarom próbálni akkor az Android-os tablet sem fog rajtam segíteni, be kell kapcsolnom az asztali gépet vagy a Series 9-et, megkeresni ugyanezt a cikket, esetleg a fájlokat leszedni amit a mobilon már megtettem, stb. Ehhez képest egy ilyen géppel mint a Surface2 (ha jól lenne megcsinálva) csak átülnék a dokkhoz vagy rádobom a billentyűzetét és folytatom amit elkezdtem. Bele tudnám illeszteni nagyon szépen az életvitelembe, csak a Surface2-vel valószínűleg többet szenvednék egyébként mint amennyire megoldaná ezt a specifikus problémámat.
Neked nincs ilyenre szükséged, felfogom hogy teljesen jól el is vagy az Android-os gépeddel, nincs is ezzel semmi gond. Tényleg nem ugyanúgy állunk a dolgokhoz.
Egyébként az új Atom procik szerencsére sokkal jobbak mint a régiek. Rudi tesztjei szerint a Core 2 Duo vonal teljesítményét hozzák. Élőben nem láttam, de sokkal élhetőbbnek tűnnek mint a pár évvel ezelőtti netbook-ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DJI Osmo Pocket 3
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nagy a gyanúm, hogy neked ez a kör ugyanúgy kimaradt, mint a Windows RT mondjuk úgy az elmúlt 4-6 hónapban.