Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Bejött az ASUS-nak az OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lambach
tag
-
azopi74
addikt
zsákutca a fejed. Én lassan egy hónapja használom a surface 2-t, és semmi problémám nincs vele. Előtte az összes lehetséges opciót megnéztem, mielőtt döntöttem, végig is próbáltam sok mindent,beleértve az x86-os tableteket is. Mert én is jobban örülnék egy olyan tabletben, ami s2-höz hasonló paraméterekkel bír, és pluszban még x86-os programok is elfutnak rajta, esetleg cserébe még +30-40% felárat is hajlandó lettem volna kifizetni, de ez sajnos ma nem realitás. Talán majd egyszer...
Ami megközelítette a Surface 2 által nyújtott tablet élményt x86-on vonalon, az legalább dupla annyiba került, és fele üzemidőt bírt, súlya meg másfélszerese volt. Vagyis tabletként már erős kompromisszumokat kellett volna kötni.
Ami meg már ki is válthatott majdnem egy notebookot (vagyis ahol kezdett értelmet nyerni az x86), az meg már háromszor annyiba került, dupla súllyal, harmad üzemidővel...
Ami meg hasonló árban van a Surface 2-vel, és x86-os, az mind egytől-egyig kukába való.
-
rudi
nagyúr
Miért zsákutca? Egyelőre amúgy azért kell, mert az Atom teljesítményben kevés, a Core i meg fogyasztásban túl sok x86-os tablethez. Próbáltam mind a két verzióból nem egy modellt, hát azoknál a Surface 2 összességében sokkal jobb volt. OK, nyilván nincs RT-n Total Commander, meg Photoshop, Maya meg tudom is én még mi minden, de a reálisan tableten vagy mini notebookon felmerülő feladatok elvégzésére van már alternatíva, rendszerint elég jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest