Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen videókártyát?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
"Szerintem az MS teljesen jól csinálja, az olcsó kategóriát meghagyja az OEM-eknek, oda jönnek a Bay-Trial-os tabletek."
Hát én úgy tudom, be fogja támadni az olcsó kategóriát is a Surface mini-vel. A normálisabb méretű Bay-Tail-ek meg nem épp az olcsó kategóriában indulnak, inkább középben. Sőt, mire kaphatóak lesznek, a MS is lejjebb nyomja szerintem majd a Surface 2 árát.
Amúgy az az érzésem, ez hoz el némi áttörést az első Surface bukta után.
Minden rendben van a S2-vel, korrekt ki készülék, a TF101 után maga a menyország
.
Amúgy szívem mélyén jobban szerettem volna egy Lumia 2520-at, de egyszerűen nem várhattam ki. Meg attól tartok, némileg drágább is lesz a Surface 2-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.