Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Egyébként jelen esetben pont nem néztem utána alaposabban a telefonnak

Mivel feltételeztem, hogy ha a Microsoft kiadja az új "flagshipet" a rajta lévő rendszer működik is úgy, ahogy elvárható. Ez a része az én hibám, aláírom. Csak nálam a telefon vásárlás úgy jön, hogy eldöntöm és megveszem. ezt is csütörtökön 16 után döntöttem el és miután 17-kor vége volt a munkaidőmnek, mentem is megvenni

Feltételeztem, hogy ha már csúcskategória, akkor azzal nem lesz gondom, mivel android és ios oldalon ilyennel nem nagyon találkoztam még. A Win 10 totál homály volt, de már megvilágosodtam.
Egyébként sem értem mit pörög itt pár ember. Nem a telefont szidja senki sem (leszámítva, hogy valakinél recseg a hátlap), hanem a rajta lévő rendszert. Nem kell kereszteshadjáratot folytatni csak mert WIN 10 szimpatizáns...
Részemről viszont lezárva, amit szerettem volna, azt már elmondtam.
-
liquidgold
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Nikon DSLR topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Direct One (műholdas és online TV)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő