Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
betegphiu #2168 üzenetére
nem melegszik
Azért ebben ne legyél olyan biztos. Nekem anno többször is írta ki nyaraláskor hogy márpedig ő nem fotóz mert épp túl van melegedve.
Autóban navigálás közben is közvetlenül rá kellett nyomatni a légkondit hogy ne melegedjen túl.
A túlmelegedés ennél a telefonnál nekem mindig úgy jelentkezett, hogy először visszavette a teljesítményt, tehát elkezdett akadni a felület, aztán levette a fényerőt minimumra, tehát nem láttam belőle semmit.
Valahol menet közben a töltést is lekapcsolta, tehát még le is merült mire elértem az uticéltA kamerája meg kb bármikor kiváló képeket csinál, és a mikrofonjai is első osztályúak, videóztam vele koncerteken, eddigi telefonjaim közül csak ez, és a lumia 1520 tudott normális hangot rögzíteni. Egy baja van, hogy lassú az autofókusz, ami miatt nagyritkán sikerült homályos pacákat fotózni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest