- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Most mobilról, csak röviden, linkek nélkül. Abban nem vagyok biztos, hogy a 4k60 gond nélkül megy e lanczos3 1080 méretezéssel, de bicubic biztos ok. Kesobb lesz link is.
HEVC esetén meg dolgozik rajta a Kodi es az Intel, de a 4k30 menni fog, a 4k60 nem(valószínű). De minden, ami nem 4k mar most hibátlanul megy a Braswell lapokon (n3150 tesztelve).
A 4k-nak szerintem szinte semmi értelme, egyszeruen a felhasználók 95%-a nem rendelkezik es valószínűleg egy jó darabig nem is fog akkora tv mérettel, amin lenne értelme a 4k-nak.
Ellenben sd upscale, 1080i50 deinterlacing (élő tv adás) a ma létező legjobb minőségben gond nelkul megy rajta.Ezt a lapot arra kell használni, amire való, itt semmi korlátja nincs mar az atomnak, biven eleg erős mindenhez, amire való. Pl. htpcnek! Es nincs semmilyen kompromisszum, ahogy pl. BayTrail esetén van, volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest