Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Most intéztem egy Ps3-at cserére.
És kutatok MGS 4 után. Muszály végigjátszanom azt a játékot. De sajnos MGS HD collectiont, se boxra, se PS3-ra nem találok 4000ft környékén..
MGS már van olcsón hála az égnek
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Blitz23
tag
Elvileg,ha leszeded a legújabbat itt és be tudod állítani a dolgokat rajta rendesen működnie kell.Szerintem itt mindent le tudsz szedni hozzá,ami kell (csak az oldalra mentem fel,nem néztem bele jobban),ha nem gugli=). Ha gáz van írj pm-et megpróbálok segíteni bár régen foglalkoztam vele.
Rá lehet eröltetni szebb grafikát,ha van hozzá géped,de nem adja vissza a hangulatot még úgy sem[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Valaki tisztázza már nekem légyszi, hogy akkor a Ground Zero-val mivan? Vagy hogy van ez most? Egy és ugyan az mint az 5. rész nem?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Hála a jó istennek, hogy az lesz. Annál nincs jobb! Éljen a WOW!
Na szóval komolyabbra fordítva a szót. Sose szórakoztam annyira jól játékkal mint MMORPG-vel. Több évnyi WOW-ról beszélek. A legtartalmasabb játékforma, ez vitathatatlan szerintem.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
dokee78
félisten
Egyedül a 4. résszel nem játszottam,a többi is nagyon jó lett.
A Bossokat mindig nagyon jól eltalálják.
Egyik játékban sem láttam ilyen jól kidolgozott karaktereket,mint az MGS-ekben.
A Risinget én nem tekintem a sorozat tagjának.Tom Clancy's The Division nagyon komoly lesz.
Kár,hogy PC-re nem jön.[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
Nincs jelenleg goldom, és nem vagyok otthon. Ha megkérlek meg tudnád nézni nekem, hogy most mennyibe kerül? Ja de lehet nem jó mert nekem kis winyó van a gépembe
Ezért szoktam lemezeket venni.
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Tetszik a trailer zeneje, es a jatek sem elhanyagolhato.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Lei559
tag
Elég epic trailer..
Lehet h megéri még egy kis ideig megtartani a "régi" konzolokat annyi ütős cím jön még ki rájuk. Legalább is a PS3 elég durván elvan látva utánpótlással.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dragone275 #8 üzenetére
Mert amikor igenyeltem, akkor a Metal Gear Rising volt az egyik legjobban vart cimem. Ket honap es valtok, valszeg Halo avatarom lesz.
@LnB
Collectiont en 2 ezeret vettem liveon meg.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz
dragone275 #6 üzenetére
Eddig nem is tudtam mi az a Tom Clancy's The Division. Most néztem meg, nem találok szavakat rá, de komolyan!
(#7) orichalcos
Nekem a Collectiont kellene már végre beszereznem X360-ra, csak nem találok olcsóért[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz
dragone275 #2 üzenetére
Xbox-os révén, sose tudtam kipróbálni sajnos egy részt sem (tudom, hogy van pc-re is egy. És megjelent Xboxra a collection, de mindíg kimaradtak valamiért.), de ezt biztos nem hagyom ki. Időben ez a rész, hova sorolhato az MSG univerzumban?
-
Blitz23
tag
PC-re is jöhetne. A demo khm pc-n futott khm..
-
spawn21
veterán
Jó szagú úr isten. Ez valami gyönyörű
s24U+15p
-
.LnB
titán
Elképesztő! Annyira hangulatos, ezt tuti megveszem!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megérkezett az E3 nulladik napján látott előzetes bővített kiadása.
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple notebookok
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest