- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Avicularia #12 üzenetére
Köszi!
És azt nem tudod miért 1280-as a max felbontásom?Samsung 226cw monitorom van,beállításoknál átrakom wide-ra,és nem tudom állítani a felbontást,1280-on marad -
Avicularia
veterán
válasz
manutdzoli #11 üzenetére
Ha picit előrehaladsz a történetben lesz helikoptered pilótával.
Rányomsz a megszerzendő cuccra,aztán hívod a koptered,vigye el a cuccod.
De ehhez előbb pilóta kell. -
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!Én nyomom pc-n,el lehet vele játszani,grafika mondjuk lehet szebb de ez van.Találtam bombákat meg pénzt amit valahogy meglehet szerezni,odaállok mellé,nyomok egy "e" gombot,és kiír valami helicopter pilote szöveget.Azt hogy lehet onnan elvinni?
-
janeko
őstag
szerintem, ha valaki ideges akkor jól jön egy ilyen játék
-
konas
senior tag
Csak jo lesz egyenlore ClearSky helyett
-
Eagl3
veterán
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
Akkor mirt nem tolja senki?
-
Eagl3
veterán
Nem túl pozitívak a vélemények... lehet, hogy mégsem szerzem be?
-
Tomate
veterán
[link]
Mondjuk ez egy kicsit, érdekes, hogy csávókám belelő a házba egy rakétavetővel és összedől... -
Kareszovics
addikt
A csávókám az mennyire kész van; kénytelen voltam hang nélkül megnézni, mert munkahelyen vagyok, de az egyértelműen látszott, hogy abszolút hiperaktív a lába meg se magyarázás közbe.
Egyébként ami szemet szúrt és engem kicsit zavart, hogy miért kellett minden robbanásnak akkora "kezdő fényerőt" adni, mintha atomot dobálnánk minden percben.
-
adam520
tag
Nos.....BUMM!
Nem egy észjáték.
Akinek ez kell az biztos örülni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mit csinál jobban a Mercenaries 2: World in Flames, mint bárki más a piacon? Leginkább a rombolást. Robbantgatós, épületdöntős videó következik, direktori kommentárral.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I7-6700 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX2060 6GB!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest