Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nézd, én szeretek kísérletezgetni, de ha egy eszközön dolgozni akarok, akkor jobb szeretem, ha valami stabil dolog van rajta, aminek nem kell az aktuális kínjával minden nap foglalkoznom, és tudok a munkára koncentrálni. Ubuntu nekem elég stabilnak és átgondoltnak tűnt eddig, a Mint egy fokkal kevésbé, de még az is bőven belefér nálam. A maradékot: debian, fedora, bsd, suse, arch még nem volt időm kipróbálni. Népszerűségben az Ubuntu vonal viszi a kattintások több, mint harmadát distrowatch-on, úgyhogy tetszik, vagy sem, jogosan igazodási pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest