- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!!
Nekem ez az akksi dolog elég kacifántos tud lenni mostanában. Figyelem aidával és azt vettem észre, hogy ha a tablet alvó állapotban merül le, vagy kikapcsolom kicsi százalékon, akkor, mintha nem merülne le teljesen és egy ideje azt csinálom, hogy 0%-on sem kapcsolom ki, hanem elindítok egy kis "bemelegítést" a procinak és ha már csutkára merült dugom be. Ilyenkor a tervezett kapacitáson felül van a mwh. Nem értek az akksikhoz, meg az elektronikához, de utána tényleg milliószor tovább bírja a gép. Viszonyításképpen holnap csinálok még egy képet a csontra merítés után meg most csináltam ez előttiről. Valószínűleg ez lehet a gond. Vagy bugos a progi.
-
rbertkrl
aktív tag
http://www.euronics.hu/Alcor-KB70-7-collos-tablet-brtok-magyar-billentyzettel-p33354
-
rbertkrl
aktív tag
Valaki világosítson már fel, hogy miért lényeges a hubon keresztüli töltés, mikor ezt a tabletet arra találták ki, hogy hordozható(?!) cucc legyen, amihez nem kell bill, meg egér, csak nyomogatod és kész...? Mellesleg azt hiszem az alcornak van olyan dokkoló/tok amin van bill, touchpad egy szimpla micro usb bemenettel. Ha merül, akkor pedig jön a power bank. Majd rákeresek... Csak nem értem ki akar hordozni magánál legalább 15 felesleges kütyüt ...
-
rbertkrl
aktív tag
Amúgy az én tippjeim közül bármelyik nem kerülhetne bele a blogba? Kis hírnév nem lenne rossz.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
MasterMark #561 üzenetére
Hogyne.
működik, csak lehet, hogy előjön a nem tudom milyen kódú hiba. (igazából sokaknak működik így, de nekem utána előjött egy tipikus store hiba, ami miatt erre a változtatásra gyanakodtam. De mivel konkrétan visszaállítás, mármint az elérési út visszaállítása után sem működött és sokak által jelzett hiba volt, ezért recoveryztem) Azért írtam, hogy csak saját felelősségre, mert nem akarok senkinek kárt okozni. Aki szeret kísérletezgetni és megosztaná a tapadztalatait biztos sokaknak segítene ebben. Mert akkor azért egy nagyobb sd kártyával sok játék, program és metro felületű cucc ráférne a gépre. Csak az indító csempéket kellene tárolnia a gépnek, ergó : parancsikon.
-
rbertkrl
aktív tag
Az appoknak a telepítési helyét én is próbáltam babráéni, sikerült is. Le is írom nyomban hogyan, de csak is SAJÁT FELELÖSSÉGRE ugyanis előjöhet a "Nem sikerült letölteni az alkalmazást" emoatt, meg amiatt és csak a recovery segít rajta. Legalábbis nálam. Na szóval, nyitsz egy rendszergazdai regedit-et és ezt az utat kell végigjárni:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppxItt egy PackageRoot-ot kell keresned és ott tudod beállítani a megfelelő elérési utat a windows appoknak. De mindenképpen csinálj egy megfelelő mappát neki. Nehogy baj legyen és kitöröld, stb. Remélem segítettem.
-
rbertkrl
aktív tag
Szia!
Próbáld ki és bekapcsolni a jobb kattot. Ha kikapcsoltad, a gépet ne újra indítsd, hanem kapcsold ki, majd be. Ha nagyon ujjlenyomatos azt is érdemes takarítani. Ha nem jó (márpedig nekem sikerült) akkor szerintem recovery ha nagyon idegesít. Sajna nem kiforrott a win 8 érintések tekintetében. De nekem működik ha kikapcsolom.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
danielshield #231 üzenetére
Fentebb írtam, hogy minden frankó utána is!
Más: Aki szeretne mégegy giga tárhelyet, mert szűkösen van és nem használja a hibernálást, annak egy rendszergazdai paracsncssorban ajánlom a kikapcsolását evvel a paranccsal:
powercfg.exe /hibernate off
További jó bejglizést!
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
inspiroyhome #217 üzenetére
Bocsánat, vaklárma!!! Restart után tökéletesek a játékok!!!! Fentebb írtam hogyan lehet kikapcsolni.Ha játszanátok.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
inspiroyhome #214 üzenetére
Azt ki lehet kapcsolni valahol, mindjárt ránézek
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
MasterMark #212 üzenetére
Én fifa 15el szenvedek
-
rbertkrl
aktív tag
Emberek... az mitől van, hogy metro alkalmazásoknál meg amiket a storeból töltök... azoknál pl.: a Blitz Brigade-nél leesik az aimről az ujjam pontos időközönkémt, ami azt jelenti, hogy húzom és mindíg megjatározott idő után olyan mint, ha levettem volna az ujjam a kijelzőről. Ha megint húzom megy, de ugyanaddig. Ez mitől lehet? Mert élvezhetetlen így...
-
rbertkrl
aktív tag
Hát Recovery a Gépházban. Olyan, mint a gyári beállítások Android, vagy WP alatt. Csak ez Recovery. Magyarul újratelepíti a Windowst. Itt ni:
Pendrive kezelésével kapcsolatban nem tudom mi volt a kérdés de természetesen mindent kezel amit bekap OTG-n
Én kipróbáltam egy 64 gigás Kingstonnal, egy 16-ossal és egy 4-es PQI-vel, mindegyik gyors volt és ment azonnal az illesztőprogi.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
inspiroyhome #177 üzenetére
Te aztán rendesen zúzod!
Tippek:
-mielőtt elkezdenétek használni a tabot... recoveryzzétek le, ugyanis több, mint 7 mp-et sikerült nyernem boot időben, aki bizonytalankodna, minden pöpec lesz rajta utána is, driverek is fent lesznek, megcsinálja magától, kb. fél óra, de közben mindenképp töltés ajánlott, nehogy baj legyen
-játékoknál ajánlott az ablakmód, én a euro truck simulatorrel szo*tam be, mert vmiert 200x300 felbontast allitott be és fuhh ...
Eddig ennyi azokon kívül, amiket leírt a kolléga! Mindenkinek sok sikert a tabhoz!
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
wwenigma #168 üzenetére
Persze, igazad van !! Én biztos, hogy venni fogok hozzá még egy kis energiát
SD kártyát viszont nem hiszem, portable alkalmazásokat fogok használni majd pendiről. Meg egy 2 gigás sd benne lesz aztán viszlát.
(#169) KISDUCK : Semmi baja nem lesz, annyi, hogy egy fiókból fogod tudni irányítani az összes gépeden az adatokat pl.: előzmények, beállítások és egyebek
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
wwenigma #166 üzenetére
Szia!
Meg fogsz lepődni... 2400 mAh-s akksi van benne. Két óráig sem bírja ha nagyon nyúzod, ezért is ajánlott a legalább kétszerese ennek az akksinak power bankba. Csak, hogy akkor már nincs megtérülve annyira az ára, mert 64 gigás sd kari, meg még a power bank ... és lassan 40000
-
rbertkrl
aktív tag
Szia!!
Kedved ne szegezzem, de a WP meg a Win 8.1 nem egy súlycsoport. Smooth meg minden a tab. De azért kiforratlan touch input ügyileg. A desktopot nagyon nehéz használni 7 inchen is. Meg azért nem egy Nokia minőség ez a tab, a kijelzője miatt. Ellenben olyan mint egy kis pc hihetetlen erős masina, kolléga rakott fel videót az első 50 hozzászólásban van, hogy a régi nfs mostwanted is simán ment neki fullon 800x600 30-40 fpsel. A ram kevésnek tűnik, de eddig nem volt gond miatta.Az akksi is gyengéje ennek a cuccnak, ezért szerintem egy külső akksi beszerzése javasolt. Nem átgondolatlan cucc, szimplán alacsony árfekvés. Nekem is wp-m van amúgy. De mostantól tartalomfogyira ezt használom. Korrekt na!
Szerk.: Bocsi a fogalmazásért, későre jár, csak mennek az updatek
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok !!
Tegnap én is vettem egy ilyen tabot(pc). Hát nem gondoltam volna, hogy 20000-ért kapok tabot egy régen netbook teljesítményt konkrétan 10x leköröző hardverrel. A kijelző ritka sz*r, betekintési szögek borzalmasak és invertálódik is nagyon. De legalább van rajta fólia és... na ennyi az erénye a kijelzőnek, a hardver az tényleg le a kalappal!! Szóval jó cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A bejegyzés egy későbbi cikk alapjául fog szolgálni.Akinek van bármi megosztanivalója a tablet kapcsán, nyugotan írja...
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bundle topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kalandor: Habemus papam
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest