- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
gyanitom magas felbontason teszteltek gpu limittel sp palyan, ezert egyeznek meg az eredmenyek
-
-
PC-rev-RM
tag
Nem értem. Hogyan van tiltva? Ha a proci szorzózár-mentes, mit tudnak bios-on belül letiltani? Nekem csak egy h61 van, de a szorzót még itt is tudom állítani, igaz, csak lefelé. De egy K-s procival menne felfelé is, nem? (Persze, csak alapfeszen.)
Ha tényleg Z-s lap kell egy fityinges procihoz, akkor ezek nem normálisak...
Tényleg érdekel, nem kötekedés! -
bteebi
veterán
Azért vannak olcsó S1150-es lapok is. Egy BIOS frissítés után elvileg kellene működniük, és akkor van olcsó lap+processzor kombó.
Amúgy ez elég vicces: "de még jobb hővezető pasztát kapnak" ...mint az eredeti Haswellek?
Ez meg a Pentium G-re nézve pláne: "a processzor hátoldalára jobb minőségű kondenzátorok kerülnek, hogy jobban bírják a tuningot"
Ha (n)agyon lehetne tuningolni, akkor akár még lehetne is értelme, de valószínűleg ez is csak parasztvakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged