- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
válasz
Lolka Bolka #9 üzenetére
Nem az a baj, hanem, hogy egytől-egyig az összes mellől eltűnik. Kettőt sikerült nagynehezen kicsikarnom, hogy megkapjam, egy barátomét, és a sajátomat, de azokat is 3 hétig üldöztem, mire megkaptam... Annyi időt, energiát meg sajnos nem tudok beletenni, hogy mind után én járjak uitána, hogy most épp miért is hiányzik.
-
Cathulhu
addikt
válasz
Lolka Bolka #36 üzenetére
Koszi! Bar nekem semmi sincs a tarsolyomban, csak a vevoi elegedettseg, mivel mar ket hete lezajlott az uzlet, de azert megprobalom.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Lolka Bolka #36 üzenetére
Én direktbe leleveleztem velük anno, hogy kapok-e hozzá kupont, mert ha nem, akkor másfelé nézelődök. Azt mondták igen, így létrejött az üzlet.
Ez a helyes eljárás, egy R9 280 VGA -nál már megéri azt a kis + munkát.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Lolka Bolka #9 üzenetére
Eleve jobb helyeken tilos a doboz felbontása vagy ami fel van bontva olcsóbb, én így vettem telefont -10k ért és egy karcolás sem volt rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest