Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
pedig van, maikor a papiron gyorsabb mobilnet még anynit sem tud mint a vezetékes.
A pingrol nem is beszélve.
A mobilszolgáltatók meg nagylelkülen aprobetübe beleirják, hoyga garantált sebesség le és feltöltésre a nulla megabit, hogy ne lehesse n panaszkodni.DE az akinek van legalább ilyen lehetősége, hoyg mobilnetet használjon az már szerncsés. nálunk olyan jol sikerült a mobilantennát pozicionálni a lefedetséggel, hogy mindhárom szolháltatonak csak a lakott területen nincs semmi térereje, de 100m-re a lakott házak meleltt már ütközésig jön minden.
Ahogy korábban is irtam itt nem csak a net nem jön, de még a GSM hivás is megszakad és elég rossz a hivás minösége is már ha egyáltaláén lehet hivni. Ha valami fontos akkor csak a vezetékes .
Ezt is szintén jeleztem már, és mondták, hoyg kötbér fizetés nélküöl lemondhatom az elöfizetést, de nincs értelme, mert a másik 2 szolgáltató is ugyan ilyen rossz.És akkor mennek a reklámok, hogy az ország 98%án lefedték 4G-vel. azt gondolná az ember, hogy a maradék 2% az valami eldugott völgyben vagy magaslaton esetleg olyan helyen ahol nem lakik senki lehet, de nem ez 4km-re sik terepen akadályoktol mentesen szabad rálátással a toronyra sikerül nekik abszolválni.
-
repvez
addikt
Rosszul tudod, Még az internet hajnalán , az invitelnek volt egy hirdetése, hogy mindenkinek aki kéri bekötik az internetet akinek van vezetékes telefonvonala.
Be is mentem hozzájuk, hogy akkor kérném. Telt az idő semmi, bementem hozzájuk, hogy most akkor mi van, mondták, hogy az én lakhelyemen még nincs senkinek sem igy minimum 10 ember kell aki igényli, hogy bekössék.
Körbeszaladtam pár helyre és egy igénynilatkozattal a kezembe a 10 füről bementem, hogy akkor megvan amit kértek lehet dolgozni.
Telt az idő semmi. Ekkor irtam az NHH-nak , hogy mit igértek és mit nem csináltak. Visszajött a határozat, hoyg meg kell csinálniuk . Ezt a határozatot aztán elküldtem az invitelnek is és aszemélyesen bementem az ugyfélszolgálatra is.
Ott mig vártam a sorba, pont hallottam ahogy az ugyintéző mondja, hogy feljelentették öket a hatoságnál.
Miután sorrakerültem és mondtam, hoyg én voltam az , rá 1 hétre jött a szerelő és behuzta a kábelt és az elosztót a házba.És már jártam el egy ilyen kört a mobil szolgáltatókkal is, mivel 4km-re légvonalba egy nagyvárostol nem hogy 4g-t de sima GSM térerő sincs , hogy használni lehessen a mobilokat.
Ugyhogy ha van alapja ami miatt érvényesithetem az igényeimet akkor megteszem .
De ahogy kiveszem a hsz-ből, te valamelyik ISP-nek lehetsz az alkalmazotja és téged nem érdekel, ha a kisembernek nincs választási lehetősége vagy épp nem látja a fejlödést
Te az Ő oldalukon állsz.
Arról nem is beszélve, hoyg ha már ugyfél vagy akkor semmi nem jár már, az uj ugyfeleknek meg kedvezmények és olcsobban kapja ugyan azt mint aki már évek öta elöfizető.
Ha igy van akkor elmondhatnád, hogy az hogy lehet megtenni, hogy az országban mindenhol van választási lehetősége az előfizetőknek,csak egyedől a volt inviteles területen élőknek van kiszolgáltatva a helyzete egy monopol helyzetben lévő szolgáltatóra és két opciojuk van vagy elöfizetnek ott a szar lassu és drága internetre vagy nem.
Ez a verseny ?és ez a fejlesztés? mikor máshol akár évente cserélheted a szolgáltatód ahol olcsobban gyorsaabb netet kapsz , itt meg semmi? -
repvez
addikt
igen és akkor hol vannak a hosszá tartozó fejlesztések amiket még 2015ban igértek, hogy 2018ig az öszág teljes lefedetségében minimum 30mbites netet kell biztositani és legalább a felében meg 100Mbitest?
Itt vagyunk 2022ben és egy kapavágás nem történt a hálozatok fejlesztésében, hogy ténylegesen lehessen ilyen csomagra elöfizetni.
Különösen az invitel most már digi területein. ot még mindig az elérhető maximum a 15/0,9 ISDN. ÉS ezeken a területeken jelmzöen nincs is alternativa másik szolgáltatót választani ,Tehát a most meghirdetett programnál, ha én ugy döntök, hogy elö akarok fizetni erre a joléti alapcsomagra és a szolgáltató nem tudja biztositani akkor beperelhetem a hirközlési hivatalnál? Mert ha jol értem mostantol mindenki reszt vehet és elöfizethet a minimum 30mbites csmagra ,nem csak akinek nem volt elötte internete.
Meg papiron jol hangzik, hogy a garantált letöltési sebességek enyni és enyi, de az aprobetüsben meg mindig ott van , hogy a tényleges a 0(Nulla) csak, hogy ne lehessen öket beperelni , ha nem elérhető a szolgáltatás.
Az is álszent duma, hogy amikor azt mondják, hoyg a szolgáltatókat megadoztatják, és nem terhelik rá az elöfizetőkre. már hogy ne terhelnék, minden lehetőséguk megvan rá, hogy bármilyen jogi kiskapuval ,emeljenek az árakon amivel ellensulyozni tudják a kiesést és egyedül az elöfizető issza meg a levét mert ö már nem tudja kire letolni az emelést és igy kénytelen benyelni. Mert 2 választása van vagy fizeti a magasabb összeget vagy megszűnteti az elöfizetést.
ÉS az sem igaz teljesen, hogy a legolcsobb internet van nálunk, vannak olyan csomagok igen amik tényleg olcsok is és jok pl a digi 1 vagy 2 gigabites csomagja föleg ha TV is van mellette és talán nincs 5k az egész.
DE mellette meg ott van a másik véglet a 15/0,9-es ISDN 8k ért amibe csak a net van benne még talán a vonalas teelefon sem. Arról nem is beszélve, hogy a külföldi fizetésekhez arányositva az árakat már az sem biztos, hoyg azok a külföldi csmagok amik magában drágának tüönnek jobban megterhelnék a külföldi család pénztárcáját mint a magyar megfelelője.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest