Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

igen és akkor hol vannak a hosszá tartozó fejlesztések amiket még 2015ban igértek, hogy 2018ig az öszág teljes lefedetségében minimum 30mbites netet kell biztositani és legalább a felében meg 100Mbitest?
    Itt vagyunk 2022ben és egy kapavágás nem történt a hálozatok fejlesztésében, hogy ténylegesen lehessen ilyen csomagra elöfizetni.
    Különösen az invitel most már digi területein. ot még mindig az elérhető maximum a 15/0,9 ISDN. ÉS ezeken a területeken jelmzöen nincs is alternativa másik szolgáltatót választani ,

Tehát a most meghirdetett programnál, ha én ugy döntök, hogy elö akarok fizetni erre a joléti alapcsomagra és a szolgáltató nem tudja biztositani akkor beperelhetem a hirközlési hivatalnál? Mert ha jol értem mostantol mindenki reszt vehet és elöfizethet a minimum 30mbites csmagra ,nem csak akinek nem volt elötte internete.

Meg papiron jol hangzik, hogy a garantált letöltési sebességek enyni és enyi, de az aprobetüsben meg mindig ott van , hogy a tényleges a 0(Nulla) csak, hogy ne lehessen öket beperelni , ha nem elérhető a szolgáltatás.

Az is álszent duma, hogy amikor azt mondják, hoyg a szolgáltatókat megadoztatják, és nem terhelik rá az elöfizetőkre. már hogy ne terhelnék, minden lehetőséguk megvan rá, hogy bármilyen jogi kiskapuval ,emeljenek az árakon amivel ellensulyozni tudják a kiesést és egyedül az elöfizető issza meg a levét mert ö már nem tudja kire letolni az emelést és igy kénytelen benyelni. Mert 2 választása van vagy fizeti a magasabb összeget vagy megszűnteti az elöfizetést.

ÉS az sem igaz teljesen, hogy a legolcsobb internet van nálunk, vannak olyan csomagok igen amik tényleg olcsok is és jok pl a digi 1 vagy 2 gigabites csomagja föleg ha TV is van mellette és talán nincs 5k az egész.
    DE mellette meg ott van a másik véglet a 15/0,9-es ISDN 8k ért amibe csak a net van benne még talán a vonalas teelefon sem. Arról nem is beszélve, hogy a külföldi fizetésekhez arányositva az árakat már az sem biztos, hoyg azok a külföldi csmagok amik magában drágának tüönnek jobban megterhelnék a külföldi család pénztárcáját mint a magyar megfelelője.

Új hozzászólás Aktív témák