Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitblueduck
senior tag
Megnéztem 2 videót, jó kis legózás ezt felszerelni. Nemrég vettem új gépet, CM Hyper TX inteles változat után nagy elánnal vágtam bele az otthoni szerelésnek, de a 212 esetében rájöttem érdemes átolvasni a manual-t
. Gondolom rutinos szerelőnek nem nagy ügy, de én megizzadtam vele. Ez meg még kegyetlenebbnek tűnik. Jó móka az ilyen univerzális hűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Gondolom rutinos szerelőnek nem nagy ügy, de én megizzadtam vele. Ez meg még kegyetlenebbnek tűnik. Jó móka az ilyen univerzális hűtő.