Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Teljesen igaz, amit mondasz. A laposföldes hasonlat is.. Részemről fullszkeptikus vagyok mindenféle csodatévő delej, drót, kristály,... hatásával szemben. Ha hajlandó lennék belebonyolódni, nem lennék hangmérnök.
Azt vallom, ami hallható, az valahogyan mérhető is és felfogható mikrofonnal is, hiszen az energiát közlő rezgési állapot a levegőben, fitzika. Akkor is, ha aktuálisan nincs rá mérési protokoll kiérlelve.
Amiről beszélek, az például mesterségesen effekttel utánozható hatás. pld Roger Nichols digital detailer effektje és egy utána kapcsolt csöves eq (pld. Pultec EQP-1A Emulations) angol beállításban utánozhat analógos jelleget anélkül, hogy komprimálná, szinthez húzná a tranziensek csúcsait. Azok afféle összeadódó impulzussorozatként összegződnek és olyan módon fontos az arányaik viszonya, ahogyan egy "szinuszhullámokból" felépített orgonahangszínben az egyes drawbarok keverési aránya.
Nekem régi BEAG HEC45(modifikált) hangdobozom van. Jó DA a pc-ben (, és csöves előfokom. Már húsz éve. Mikor hifista vendégségbe volt, hogy "tesztelje", elfelejtette, miért jött és végighallgatta a lemezt, amiből kiválasztott egy számot. Nekem az elég volt. Sajnos volt egy módosított hibátlan Philips stúdió lemezjátszóm beépített korrektorral, xlr "mikrofonszintű" vonalkimenettel, "concord" hangszedővel, ötkilós lemeztányérral..Hülye voltam, eladtam és már nagyon bánom.
Azért evvel a lemezjátszóval megvigasztalódnék.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Technics bemutatta a közvetlen meghajtású, különálló vezérlővel szerelt SP-10R-t.
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest