- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Monitor hiba topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nézz be a házimozi topikba, hamar megismered.
ÉN 1-2 napig bementem tanácsot kérni, azóta se ,de nem is fogok többet,Szakmai körökbe már hírhedt a PH azon topikja, köszönhető az említett úriember ámokfutásának. Elvannak ott egymással páran szinte zárt kört alkotnak, nem jó közéjük tévedni, ne' aggy isten valami alap cuccal kérdést feltenni.
Kicsit más elképzelései vannak a " belépő " szintről. Majd ő felvilágosít az 500 ezres HDMI kábel létjogosultságáról.meg arról, hogy ne hogy már 5 ezer forint / méter árú hangszórókábeltől te minőséget várj el .
Néha csak kammiláztam, hogy jól olvasom e a számokat , egy egy banándugóra és kábel árra levetítve, aztán jobbnak láttam távozni, mert arra az egy két kérdésre is olyan arrogáns válaszok érkeztek, hogy hamar rájöttem arra, hogy sajnos igazak a pletykák. A csúcs az volt, ( 48 óra topikba olvasgatás után írom ezt)mikor ott tartottunk, hogy 1 napos új kábelt valaki újra kötötte megfordítva az erősítő és a hangfal között, , és kihallották azt belőle, hogy bejáratódott a kábel már a másik irányba... na nekem ez volt a távozás percének pillanata
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest