Hirdetés
- Raspberry Pi
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
"Milyen hasznanak? Mar evek ota gyakorlatilag gazolaj arban mennek a fuvarok, de meg igy is vannak olyanok, akik alaigernek a masiknak."
Nézd, távol álljon tőlem, hogy szemétkedjek, de erről szól a kapitalizmus nem? Gyakorlatilag egymást teszi tönkre a millió fuvarozó cég. Az meg, hogy a tranzit forgalmat próbálják kiszorítani, szerintem üdvözölendő. (Ausztria nagyon régóta csinálja)
Azt kell látni, hogy a költségvetést úgy számolták, hogy 07.01-től befolyik X Ft útdíj. Nyilván ha nem indul el, akkor eleve nem teljesül. (szvsz amúgy sem fog) Szóval nem feltétlenül azért akarták ennyire elsejétől mert úgy ébredt éppen O.V., hanem mert ha el sem indul, eleve kevesebb folyik be. Az más kérdés, hogy szemmel láthatóan fingjuk sincs az informatikai rendszerekről, no meg a szakmai érdekeket és a racionalitást (jó szokás szerint) felülírja a zsebbezseton. (lásd még: pl tankönyvkiadás, dohányárusítás, földügy etc)
-
M5Norbi
őstag
"Mar varom, hogy VM fel ev mulva eloall, hogy nem teljesultek a beveteli tervek az utdijbol, ugyhogy tegnaptol -50% kedvezmenyt kap mindenki"
Ez sajnos bennevan de hátha nem lesz így..........fene tudja lehet hogy én vagyok túl pozitív.
"Milyen hasznanak? Mar evek ota gyakorlatilag gazolaj arban mennek a fuvarok, de meg igy is vannak olyanok, akik alaigernek a masiknak."
Hát nem tudom akkor az én környékem a szerencsés: itt az összes kamionos jól él és nemigen adózik,a főnökeik meg abszolút gazdagok semmit nem csinálnak csak luxusautókkal szaladgálnak és szórják a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Raspberry Pi
- Xbox Series X|S
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- !BONTATLAN! Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Márványszürke (Marble Gray)
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- MSI Katana 15 B13VGK / RTX 4070 / i7-13620H / 16GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- ÚJ OLED 2.8K HP OMEN 14 / Ultra 9 185H / RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 2027 GARANCIA / bolti ár1m
- Eladó pixel 8/256
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest