Új hozzászólás Aktív témák
-
gproject
aktív tag
A founder csomag 5$/5£/5,5€ havonta, eves előfizetéssel. 6ora játék után kitesz, de újra be lehet lépni.
A free változattal 1 órád van.
1080p/60Hz, működik windowsos pc/laptopon, Mac os-en, androidos eszkozokonA founders csomagot 90napig kipróbálhatod, utána vonja le az éves tagsagot
-
O_L_I
őstag
Az mondjuk mindenképp érdekes adalék, hogy az EA májusban nagy tervekkel felvásárolta a GameFly-t ami az egyik legrégebbi Game Streaming szolgáltató (még az újabb LG tvkre is van kliense) és múlt pénteken le is lőtték a szolgáltatást...
-
O_L_I
őstag
Engem momentán nagyon izgat ez a game streaming dolog.
Kevés időm jut a játékra, a gamer PC-t már vagy két éve eladtam, jelenleg egy x360-at szoktam nyúzni ha néha oda jutok, de azt a kevés időt amit el tudok játékkal tölteni szívesebben tenném aktuális címekkel, ráadásul van egy csomó játékom Steamen meg uplayben.
Az árazáson múlik az egész, mert ha egy játék árát még egyszer ki kell fizetni mire végigjátssza az ember akkor nyilván nem buli a dolog. -
törölt tag
-
törölt tag
Én is használom rendszeresen, mert a konzoljaimat eladtam. Gamer PC-m meg már lassan 2 éve nincsen. Steam-es játékok is szuperul futnak. De a Blizzard összes title-jét is lehet rajta futtatni. Ez a jövő és pont. Ha most egy béna 100-as Telekom-os nettel és céges notival kapok full hd-t 60fps-el akkor mi kell más? Persze ha drága lesz a szolgáltatás akkor csak az ilyen abszolút casual-oknak lesz opció mint amilyen én vagyok. A virtuális szerveren több GB-os patchek és gamék telepítése lefut nagyon nagyon rövid idő alatt amúgy.
-
gproject
aktív tag
Na vegre, csak idetalaltam...eddig egy régi shieldes topikba irogattam a témával kapcsolatban.
Mi használjuk. Működik, de még érezhetően béta. Van ami tökéletesen megy, van amivel vannak gondok. Nem minden steames játék támogatott, de amit eddig próbáltam, azzal lehetett játszani.
Ez nem is nagy gond, ha mondjuk egy 800megas játékról van szó, mert az 20mp alatt letelepítem, de a 25gb-os aion-t, másodjára már nem volt kedvem leszedni.
Csinálni akartam róla videót, de már nem működik a screen recording.
Nekem nincsenek steames, vagy egyéb vásárolt játékaim, de van jó pár, minőségi ingyenes game is a kínálatban. -
Cassi
őstag
Ki van csukva. Eddig csak egy tervezetről beszéltek nyilvánosan, amiben 25$ lenne 10 óra 1080-szintű vagy 20 óra 1060-szintű játék. Ezt esetleg felpuhíthatják kicsit, de a 8$/hó totál irreális. Annál még a havi áramdíja egy gépnek is több, egy olyan országban mint pl. Németország.
-
Witcher 3-at simán kijátszottam az 5+ éves konfigommal. Nem kell hozzá 300k semmilyen szempontból.
Mondjuk kérdés persze az előfizetés ára. De azért nem hiszem, hogy annyira olcsó lesz. Nagyon pici pénzért (2-3 $/hó) persze megérheti, de akkor meg nem éri meg a szolgáltatónak. Na mindegy, meglátjuk...
-
Anaren91
senior tag
Nagyon egyszerű... Játékot Így is úgy is meg kell venned ( kalózkodás ugye bűncselekmény, meg na..), és szeretnél játszani pl a witcher 3 al. Ehhez a játék árán kívül kell még egy erős gép, ami mai árak mellett min 300 k ( vagy veszel konzolt, de ugye nem mindenki tud megbaratkozni a kontrollerrel), vagy veszel egy olcsó laptopot, és az elofizetes árán még az olcsó laposon is tudsz játszani a witcherel, vagy olyan játékokkal, amire amúgy nem lenne lehetséged. Teljesen jó szolgáltatás, amit már csak az ára tud elcseszni.
-
Hát jó, rendben. Biztosan van, aki megveszi a játékot, aztán fizet érte még bérleti díjat is, hogy játsszon vele.
De elvileg azok a játékok, amik nem futnak el egy laptopon, azok drágák, amik olcsók, azok meg elfutnak. Szóval még mindig nem látom, hogy miért éri ez meg majd tömegeknek. Mert ugye a szolgálttás csak akkor lesz életképes, ha tömegek fizetnek elő rá... -
"Magyarul tökre élvezhető játszható ezért a pénzért egy 100 K-s laptopon is a történet akár utazás közben is."
Mert nem kell gépet venned ezentúl.Nekem például egy elég jó kis notim van , FHD kijelzővel,de játékra kifejezetten elválaszthatatlan Inteld HD IGP teljesítménye.Tökéletes hozzá ez az előfizetés, már ha nem lesz elszállva.Valószínűleg majd itt is lesznek kedvezmények hosszabb idejű előfizetés esetén szó van Steammel kötött szerződésről is ami már mnagába megérné nekem, mert közel 270 játékom van steamen jelenleg.aminek szerintem több mint felét nem tudnám még elindítani sem nagyon a laposon. Persze van itthon egy erős gamer PC-m is,de sokat utazok.
-
-
Nemrég kipróbáltam, gyakorlatilag azonnal megvettek vele. Nincs lagg, a képminőség pedig tökéletes. Olyan, mintha a saját gépemen játszottam volna.
Már várom, mikor lesz belőle előfizetéses verzió.
-
-
arn
félisten
hogy a fenebe ne lenne... en pl rendszeresen megnezem a jatekokat (kb 25 eve), de nagyon kevessel jatszom tenylegesen, es alig parat jatszok vegig. mas meg biztos mashogy csinalja - lehet az embernek tobb hobbija is, te is kinovod, ne aggodj, csak neha jo lesz eleje leulni. ha az ember egesz nap a gepet bamul, akarhogy is szereti, nem bir idosebben mar annyit a kijelzo elott (ha eltekintunk attol, mennyi szabadidom van).
korabban is jatszottak emberek, es a segguket a foldhoz csapkodtak volna oromukben, ha azt kaptak volna, amit a geforce now most nyujtani tud.
maga a shield is inkabb egy draga medialejatszo, csak eppen lehet erre is hasznalni. ha ennyire nem lenne ra igeny, az nvidia nem erolkodne vele - illetve ok is tudjak, hogy elobb utobb ide lyukadunk ki, folyamatosan fejlesztik es merik fel a terepet. mire a tobbiek eszbekapnak, majd toluk fogjak berelni a technologiat, akkora elonyuk lesz benne. ez az nvidia egyik jovokepe.
-
kikikirly
senior tag
Ehhez nem kell HC játékosnak lenni.Jó annyira játszani hogy az ember napi 3-4 órát eltöltsön vele.Máshogy nem is nagyon lehet,leülök játszani 2 óra elröpül mint a pinty.Aki játszik az ennyit játszik, nincs olyan valaki napi 1 vagy 2 órát tolja.Én imádok játszani, számomra a második legnagyobb élvezeti forrás.Biztos szar az életem.X D
Fórumon családos emberek is szoktak játszani, hol egyedül hol a gyerekkel. -
alevan
őstag
Én!
Közeljövőben PCt nem építek, PS4 vagy XO-t nem szándékozom venni (minek? van X360, PS Vita, PSP, Nintendo DS és Nintendo 3DS), de a FF XV-t mindenképp szeretném tolni. Egyedüli FF amit nem játszottam, de nem szeretnék miatta még egy konzolt venni.
Remélem hamar elfogadnak és kitart a béta amíg kitolom
-
arn
félisten
ezt meg irhattad volna a konzolra is a pcvel szemben
a bago penz kivetelevel. szvsz igenytelenebbek az emberek, mint gondolod, es nem all meg a fejlodes ezen a szinten. vannak olyan jatekok is, ahol szinten kevesbe kinos a lag.
egy shield kerul 220 euroba, a szolgaltatas meg perpill ingyenes - alacsonyabb minoseg, de olcsobb is. a pc is jobb, mint a konzol, csak tobbe is kerul. ezt nem a hc jatekosoknal talaltak ki.
-
kikikirly
senior tag
Nem vagytok egyedül.Nem látom hogy a konzollal szembe,de akár saját épitett PC hosszútávon jobban megéri,és nem motoszkál játék közbe az ember fejébe hogy ,,pörög" a számla. PS4 Pro ha nem a 4K-t állitod be hanem a ,,Performance" modot akkor FullHD 60 képkocka,High settingsen játszhatsz lényegébe bagó pénzért.Ha nem bírod a kontrollert és 50K-ért veszel hozzá komolyabb bill-egér mókát,akkor is jobban jártál.Exclusive cimekről nem is beszélve.
Valaki elutazik hasznát tudja venni ennek a Now mókának, kérdés mennyire lehet erre piacot alapozni. -
arn
félisten
ehhez kepest eleg hosszu a varolista
amugy mindenkepp ez a jovoje nem csak a jatekoknak, hanem kb mindenfele alkalmazasnak. ulsz a kliens elott a szerver szamol.
igazabol csak az a kerdes, hogy mikor jon ez el tenylegesen, mikor lesz az a hatarvonal, amikor az emberek ingerkuszobe alatt van a lag.
-
MeszesKPT
őstag
Valahogy továbbra sem látom, hogy a GeForce Now mitől lehetne üzletileg sikeres. Ki a célcsoport?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A bétateszt ideje alatt ingyenes a használata, így érdemes kipróbálni.
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest