Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
A LibrElec az tkp. egy linux disztro Kodi-val, tehát végülis ugyanaz. A RB Pi pedig a hardvert adja, olcsón és jó minőségben, legalább is, egy asztali médialejátszóhoz képes nagyságrendekkel olcsóbban. Amlogic jó, de support kvázi nem sok, az RB Pi-nél ezzel szemben hatalmas a community. Én sem trollkodásból írtam, csak szemléltetni akartam, hogy milyen sokoldalú az eszköz, és nem feltétlenül csak az elektronikát hobbi szinten űzők sportja lehet. hazánkban is kapni üzletben, garanciával olyan Pi pakkot, ami kulcsrakész medialejátszó, SD kártyán Kodi-val, a Pi-nek dobozzal, táppal stb. Csak összedugod, és megy.
-
Vesa
veterán
?? Éppen az benne a szép, hogy ezerféle dologra használható. Építhetsz robotot is belőle, de ha nem akarsz, vagy nem szeretsz bütykölni, akkor egyszerűen csak összedugod, feldobsz rá egy médiacenter appot (pl. Kodi), és van egy kész, soha el nem avuló, nagy tudású media playered.
-
Vesa
veterán
M.2 foglalat kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest