Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
A LibrElec az tkp. egy linux disztro Kodi-val, tehát végülis ugyanaz. A RB Pi pedig a hardvert adja, olcsón és jó minőségben, legalább is, egy asztali médialejátszóhoz képes nagyságrendekkel olcsóbban. Amlogic jó, de support kvázi nem sok, az RB Pi-nél ezzel szemben hatalmas a community. Én sem trollkodásból írtam, csak szemléltetni akartam, hogy milyen sokoldalú az eszköz, és nem feltétlenül csak az elektronikát hobbi szinten űzők sportja lehet. hazánkban is kapni üzletben, garanciával olyan Pi pakkot, ami kulcsrakész medialejátszó, SD kártyán Kodi-val, a Pi-nek dobozzal, táppal stb. Csak összedugod, és megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- ÚJ CORE I7 13700KF B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 2.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- APC NetBotz Rack Monitor 200-6port - környezetfigyelő eszköz
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest