Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Az AI hívószavával érkeznek a Sapphire új mini PC-i
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
-
Touch-ko
őstag
En 10 eve hasznalok iTunes-t, iOS (akkoriban meg iPhone OS volt a neve) eszkozt 7 eve, 1.1.3 volt a legregibb verzio amit hasznaltam. Soha nem tapasztaltam ilyet! Nem csak en, de a tobbiek sem a forumon es szemelyes kornyezetemben sem fordult meg ilyen elo.
Nem biztos, hogy az iTunes a gagyi
Mindegy, segitek megoldani a gondot:
Az iTunes-ba a az iTunes Store fulre klikkelve, majd alul lesz a FEATURES-nel egy ilyen: `Purchased` Klikk ra! Ott lesz egy teteles lista, amit TE valaha megvasaroltal az adott Account-tal.Az ikonokon (coverflow) lesz jobb oldalon felul egy kis felhocske. Arra kattintva le tudod tolteni oket.
Ezt ugyanugy meg tudod tenni az iOS eszkozodon is, amirol hianyoznak a megvasarolt zeneszamok.Ha csinaltal elotte backup-ot akkor probald meg onnan vissza tudod tolteni az egesz mentest!
Ha nem megy irj es segitek.
-
Ó dehogynem. Más accal vetted meg régebben, és használtad, mint amivel a frissítés után bejelentkeztél, vagy csak szimplán újra be kell állítani. A Settings->Sounds->Ringtone menüben ott kell lennie az összes megvett csengőhangnak. Ha nincs, akkor jobb felső sarokban ott a Store gomb, ahol van egy Purchased menüpont. Olyanról még csak soha nem is hallottam, hogy az Apple elveszi a már megvásárolt dolgokat (már csak azért is, mert a megvásárolt dolgok account, nem pedig készülékfüggőek, szóval a frissítésnek semmi köze sincs hozzá).
-
Ez user error lesz, mivel ilyenről még soha nem is hallottam.
Egyébként nem értem az iOS 8 (és 7) körüli hisztit. Az eddigi összes iOS lassú volt a kifutó szériákon. A gond inkább az lehetett, hogy rengetegen megragadtak az i4 és i4s készüléken, míg korábban azért nagyobb hajlandóságuk volt az embereknek a váltásra. Igaz, azóta nagyon el is szálltak a szolgáltatók az árakkal, arányaiban nézve sokkal drágább most egy új iPhone, mint három éve volt.
Az iOS 7-et inkább a flat design miatt szidták - nekem is jobban bejött a korábbi kinézet, nem beszélve az i4s-en tapasztalható folyamatosságról, de összességében megérte beáldozni a plusz funkciókra. Az iOS 8 esetében más a dolog, semmi olyat nem tud nyújtani, amire nekem szükségsem lenne, így nem is erőltetem a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ha még is, akkor az elég nagy FAIL.