Hirdetés
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Mini-ITX
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FAR
tag
válasz
Shinjike87 #20 üzenetére
még anno saját fordítócsapatot is létrehoztam h video- és textúrafordítást is tudjunk csinálni, ergo a szinkront kivéve, teljes magyarítást készíthessünk.
cégeknek nem ingyen dolgoztam (természetesen), rosszul fogalmaztam -
FAR
tag
válasz
Shinjike87 #18 üzenetére
hát, vannak gyerekek, néha felnőttek, akiknek nem adatott meg a lehetőség arra h jól megtanuljanak bármilyen nyelven. én az ilyen embereknek szívesen fordítok, ha van időm. egyetem alatt sok játékot fordítottam ingyen is, és cégeknek is.
-
robogo81
senior tag
válasz
#58450688 #13 üzenetére
Az jó!
Ha jól emlékszem még régebben,a N64-es RE2-ben volt olyan irányítás,hogy azonnal arra ment amerre a joyt mozgattad,és nem az a(klasszikus) tankos fordulás.
Az autó célzás ugyanúgy megvan?
A célzáskor lehet tetszőlegesen célozni az alsó meg a felső pont között(nem a régi 3 pont)?
Remélem ehhez is megcsinálják a honosítást,csak a vonatos részt csináltam meg annó. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #3 üzenetére
Sziasztok!
Én is gamecube-on játszottam.Úgy tudtam,hogy arra exkluzív volt. (?)
Nagyon tetszett!Az akkori 576 újságban ódákat zengtek a grafikáról (is) és bizony nem csak szavak voltak!Gamecube-on akkor nagyon szép volt! :-)
Mai napig van egy backup darabom ebből is.Köszi a cikket!!
-
törölt tag
Nem kell hozzá erős vas! Én egy közepes APU-n próbáltam. Hibátlannak tűnik, jó kis retró feeling, az ajtók/lépcsők utáni töltés lehetne rövidebb is
De jó lenne egy Shadowman remake is!
Itt a zenéje! Imádom -
Scholes9
nagyúr
válasz
Johnnyxy27 #5 üzenetére
Resi 2 jön mar biztos. Meg nagyon örülnek a 3-nak is. Az is nagy kedvencem volt
A másik ilyen a Silent Hill első 3 része. Ezek mérföldkövek az oldschool Resikkel egyetemben es nem is lesz mar ezekhez hasonló sajnos
10-15x biztos kijátszottam amiket most említettem. Utánozhatatlan hangulatuk es atmoszferajuk van egytől egyik mindnek
-
kreten67
senior tag
válasz
Johnnyxy27 #5 üzenetére
Én is dolphin emulátorral nyomtam végig egy erős gamer notin sok sok állítgatás után hibátlanul működött és sokkal szebb volt mint gamecube konzolon.
Régebben ígérgették a Ps1-re kiadott Silent Hill 1. részének a HD felújítását is ,de sajnos ez valahogy eltűnt a napirendről "sajnos" pedig mit nem adnék érte! -
Johnnyxy27
aktív tag
VÉGRE!!!! Én dolphin gamecube emu-n anno végigtoltam, de eléggé bugos volt, szintúgy a resident evil remake-et anno, akkora élmény volt ebben az évben kitolni a PC-s remake verziót! Alig várom
!!!!
Még a Resident evil 2 meg a CODE VERONIKA is jöhetne és boldogan zárom le magamban a Resident evil szériát!
-
perge666
veterán
Egy jó kis akció keretén belül bezsákolom PS3-ra vagy PS4-re.
-
Zolik
senior tag
Én spec már nagyon várom a pc verziót. Anno a 96-ban PS-en láttam...
Nekem gyanús a pontozás, hogy valahol 9/10 máshol meg 5/10...
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest