Új hozzászólás Aktív témák
-
FAR
tag
válasz
Shinjike87 #20 üzenetére
még anno saját fordítócsapatot is létrehoztam h video- és textúrafordítást is tudjunk csinálni, ergo a szinkront kivéve, teljes magyarítást készíthessünk.
cégeknek nem ingyen dolgoztam (természetesen), rosszul fogalmaztam -
FAR
tag
válasz
Shinjike87 #18 üzenetére
hát, vannak gyerekek, néha felnőttek, akiknek nem adatott meg a lehetőség arra h jól megtanuljanak bármilyen nyelven. én az ilyen embereknek szívesen fordítok, ha van időm. egyetem alatt sok játékot fordítottam ingyen is, és cégeknek is.
-
robogo81
senior tag
válasz
#58450688 #13 üzenetére
Az jó!
Ha jól emlékszem még régebben,a N64-es RE2-ben volt olyan irányítás,hogy azonnal arra ment amerre a joyt mozgattad,és nem az a(klasszikus) tankos fordulás.
Az autó célzás ugyanúgy megvan?
A célzáskor lehet tetszőlegesen célozni az alsó meg a felső pont között(nem a régi 3 pont)?
Remélem ehhez is megcsinálják a honosítást,csak a vonatos részt csináltam meg annó. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #3 üzenetére
Sziasztok!
Én is gamecube-on játszottam.Úgy tudtam,hogy arra exkluzív volt. (?)
Nagyon tetszett!Az akkori 576 újságban ódákat zengtek a grafikáról (is) és bizony nem csak szavak voltak!Gamecube-on akkor nagyon szép volt! :-)
Mai napig van egy backup darabom ebből is.Köszi a cikket!!
-
törölt tag
Nem kell hozzá erős vas! Én egy közepes APU-n próbáltam. Hibátlannak tűnik, jó kis retró feeling, az ajtók/lépcsők utáni töltés lehetne rövidebb is
De jó lenne egy Shadowman remake is!
Itt a zenéje! Imádom -
Scholes9
nagyúr
válasz
Johnnyxy27 #5 üzenetére
Resi 2 jön mar biztos. Meg nagyon örülnek a 3-nak is. Az is nagy kedvencem volt
A másik ilyen a Silent Hill első 3 része. Ezek mérföldkövek az oldschool Resikkel egyetemben es nem is lesz mar ezekhez hasonló sajnos
10-15x biztos kijátszottam amiket most említettem. Utánozhatatlan hangulatuk es atmoszferajuk van egytől egyik mindnek
-
kreten67
senior tag
válasz
Johnnyxy27 #5 üzenetére
Én is dolphin emulátorral nyomtam végig egy erős gamer notin sok sok állítgatás után hibátlanul működött és sokkal szebb volt mint gamecube konzolon.
Régebben ígérgették a Ps1-re kiadott Silent Hill 1. részének a HD felújítását is ,de sajnos ez valahogy eltűnt a napirendről "sajnos" pedig mit nem adnék érte! -
Johnnyxy27
aktív tag
VÉGRE!!!! Én dolphin gamecube emu-n anno végigtoltam, de eléggé bugos volt, szintúgy a resident evil remake-et anno, akkora élmény volt ebben az évben kitolni a PC-s remake verziót! Alig várom
!!!!
Még a Resident evil 2 meg a CODE VERONIKA is jöhetne és boldogan zárom le magamban a Resident evil szériát!
-
perge666
veterán
Egy jó kis akció keretén belül bezsákolom PS3-ra vagy PS4-re.
-
Zolik
senior tag
Én spec már nagyon várom a pc verziót. Anno a 96-ban PS-en láttam...
Nekem gyanús a pontozás, hogy valahol 9/10 máshol meg 5/10...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A premierrel szinte egy időben megjelentek az első tesztek is amelyek elég vegyes képet mutatnak a játékról.
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest