Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

kolopele nagyúr Azért milyen jó dolog hogy egy családi nyaralásra az ember két gyerekkel úgy tud elmenni hogy berak három kis konzolocskát egy táskába (meg az asszonyt  ), és este vagy ha netalán zuhog csak előveszi mindenki és játszik egy kicsit. Személy szerint ezért is szeretem annyira ezt a kis kütyüt, no meg ugye ott a Zelda........... ), és este vagy ha netalán zuhog csak előveszi mindenki és játszik egy kicsit. Személy szerint ezért is szeretem annyira ezt a kis kütyüt, no meg ugye ott a Zelda...........
- 

taki01 őstag Azt tudni hogy benne lesz-e az összes DLC vagy külön kell majd őket megvenni? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- Új, bontatlan dobozos PS5 Ghost of Yotei Collector's Edition játék
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital gép EA FC 26 játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb ritka játékok
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
Üzleti előfizetők hirdetései
	- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), és este vagy ha netalán zuhog csak előveszi mindenki és játszik egy kicsit. Személy szerint ezért is szeretem annyira ezt a kis kütyüt, no meg ugye ott a Zelda...........
 ), és este vagy ha netalán zuhog csak előveszi mindenki és játszik egy kicsit. Személy szerint ezért is szeretem annyira ezt a kis kütyüt, no meg ugye ott a Zelda...........