Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"A Doom sokkal egyénibb."
Én már végigtoltam a Doomot, és igaz, hogy egy szuper játék, de hogy egyénibb, az egészen biztosan nem igaz.
Ebben a Prey-ben azért vannak elég egyedi ötletek, főleg az előző trailerekben mutattak érdekes dolgokat. A Doom tényleg annyi, hogy mész és lősz, pár aprósággal megspékelve, mint a rúnák, a fegyverek fejleszthetősége, stb., de ilyen szempontból a csúcsra van járatva.
A Prey első része nekem is nagy kedvencem, reméltem is, hogy az kap majd folytatást. Először bántam, hogy mégsem így történt, és gyakorlatilag semmi köze az új Prey-nek ahhoz, a videók viszont egyre inkább meggyőznek arról, hogy jó kis game lesz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ebben a Prey-ben azért vannak elég egyedi ötletek, főleg az előző trailerekben mutattak érdekes dolgokat. A Doom tényleg annyi, hogy mész és lősz, pár aprósággal megspékelve, mint a rúnák, a fegyverek fejleszthetősége, stb., de ilyen szempontból a csúcsra van járatva.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)